ODPOWIEDZ
  • 536 / 3 / 0
gdybys mial problem z receptorami serotoniny to psychodeliki by na ciebie raczej nie dzialaly
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 1450 / 18 / 0
Czyli receptory dopaminy? Na ogól nie mam żadnych objawów związanych z nadmiarem czy niedoborem dopki.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1615 / 28 / 0
To spróbuj MDMA i zobacz jak podziała. Tylko między próbami zrób min. 2 tyg przerwy żeby poczuć właściwe efekty.

Może przyczyną jest to że za często używasz tych substancji?
  • 1450 / 18 / 0
Nie. Przerwy mam nawet 1,5 miesięczne. Nie ma tu mowy o tolerancji czy przećpanym organizmie. Praca, sport i no nie w mirę dobre odżywianie się, więc mózg pracuje na optymalnych obrotach. Ogólnie nielegalne stymulanty działają na mnie uspakajająco. Myślę, że od b-k wyrobiła mi się jakaś ukryta nadpobudliwość (której nawet nie czuję) przez co proszki działają na mnie zupełnie inaczej. Nie ważne ile nawciągam fety czy jakiejś beta ketonki prędzej ją przedawkuję niż będę mieć słowotok czy euforię czy stan zadowolenia. Ale to tylko tyczy się związków gdzie podstawowym szkieletem jest fenyloetyloamina, prócz 2C-x. Koksik, trypaminki i inne związki działają jak należy.

PS. Czasami mam wrażenie, że kofeina działa na mnie lepiej niż ścierwo :-|. Po niej czuję poprawę nastroju, chęć do działania. Czasami troszku zwiększony słowotok.

• 1615 / 28 / 0
Dziwna sprawa. Tym bardziej że stymulacja np po fecie występuje a nie ma słowotoku. Dawno ścierwa nie brałem, ale za każdym razem morda mi się nie zamykała. Fakt że zawsze dużo pierdolę a nafukany to napierdalam jak z CKM'u.

Nie znam cie i nie wiem czy z natury jesteś wygadany czy raczej cichy. A może to kwestia twojego nastawienia? Na trzeźwo nie zauważyłeś żadnych zmian? że np. kiedyś byłeś bardziej towarzyski, rozgadany?

Co do kofeiny, to kiedyś próbowałem czystą w proszku. Nie polecam. Tak nieprzyjemne przeżycie, że więcej tego nie powtórzę. Ciśnienie momentalnie w górę, ryj buraczano-czerwony, serce napierdalało jak szalone a łeb to myślałem że mi rozjebie. Na szczęście szybko przeszło.

Piszesz że kokaina działa jak należy. Może nie ma po niej słowotoku i takiej brutalnej energii jak po ścierwie, ale gadka się klei praktycznie zawsze i z każdym. Samopoczucie też jest zawsze poprawione.

Przy MDMA spróbuj koniecznie kryształy a nie jakieś tam piguły. Chyba że masz zza granicy z pewnego źródła.
  • 1450 / 18 / 0
Ja jestem towarzyski, choć cenię sobie bardzo prywatność, lubię dużo gadać, ale nie pierdolić o głupotach. Nigdy nie miałem/mam problemów z poznawaniem nowych ludzi. "Dzięki" ćpaniu wykreowałem sobie taki tok myślenia, nawiązywane do tematów , że nowo poznana przeze mnie osoba zaczyna ze mną rozmawiać jak z kumplem. Czasami pewniej czuję się na trzeźwo niż po używkach. No nic. Jebać fetę tak przy okazji:). W sumie lepiej. Nie wpierdole sie w żadne ścierwo czy b-k. Co do MDMA to raczej długo nie będę zażywać, bo nigdzie nie ma u mnie kryształu czy nawet rzetelnych krążków.

• 1615 / 28 / 0
Też uważam, że ścierwo to nic dobrego, ale co kto lubi. Po większej dawce fety raczej rozmowy nie są sensowne i wyważone. Zazwyczaj jest to jakieś pierdolenie.

MDA też jest si, trochę bardziej energiczne niż MDMA. Z dostępnością kryształków jest różnie, ale w każdym większym mieście są. A co do krążków to wszędzie są chujowe z tego co słyszę. Ostatnio jadłem po bardzo długiej przerwie zza granicy i bomba była jak za dawnych lat.

Jeśli chodzi o euforię to każdy ma swoją definicję. Nie będę się rozpisywał czym ten stan jest dla mnie, ale wiem że jest go w stanie wywołać właśnie MDxx i kokaina, w sumie mef też daje radę, ale nie przepadam. Będąc pod ich wpływem pojawia się myśl w głowie "ALE JEST KURWA DOBRZE!" ;-)
  • 1179 / 9 / 0
C9H13N pisze:
Ogólnie nielegalne stymulanty działają na mnie uspakajająco.
To jeden z objawów ADHD.
Amfetamina jest stosowana w terapii.
0202122 pisze:
Będąc pod ich wpływem pojawia się myśl w głowie "ALE JEST KURWA DOBRZE!" ;-)
Chciałbym.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 18 / 0
C9H13N pisze:
Ogólnie nielegalne stymulanty działają na mnie uspakajająco.
gzyp pisze:
To jeden z objawów ADHD.
Amfetamina jest stosowana w terapii.
Nie mam ADHD. Jak wcześniej pisałem zapewne b-k wyrobiły u mnie jakąś ukrytą nadpobudliwość. Od kiedy nie ćpam lubię dużo chodzić, spacerować. Boję się, że jak wezmę kobitę na spacerek to jej nogi odpadną od przebytego dystansu hehehe :). Zamiast autobusem, wolę się przejść te parę kilosów. Ahhh te popierdolone dopki.

• 536 / 3 / 0
Spróbuje przez miesiąc suplementować się następująco:
5-HTP - prekursor serotoniny
L-tyrozyna - prekursor dopaminy
zielona herbata
Acetyl-L-Karnityna - czynnik wzrostu nerwów. Stymuluje wzrost neurytów w mózgu.

Jak coś pomoże to dam znać.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.