Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
U mnie zniknęły Brain zapisy po zastosowaniu 2,5 mg newibololu (beta-bloker) ,warto spróbować zwłaszcza że działa depresyjne na układ nerwowy co pomaga bez wątpienia przy odstawieniu SSRI/SNRI
Uwaga! Użytkownik stiffi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 48 / 0
Wymądrzałem się o tych brain-zapsach, a to są raczej kwestie związane z ciśnieniem. Choć nie wiem na ile to możliwe, ale tak jakoś mi wychodzi po wenlafaksynie - czasem nawet wzięcie dawki ze zbyt dużym odstępem powoduje u mnie efekty uboczne.
  • 36 / / 0
ćpałem mef DXM i MDMA w sporych ilościach na przestrzeni około 2 lat po odstawieniu przeszło po powrocie od razu wróciło... o wiele mocniej.
w ciągu dnia jest ok i dość słabo może i nawet można powiedzieć tak jak ktoś pisał wcześniej że to całkiem przyjemne ale przy zasypianiu bardzo nieprzyjemne do tego dochodził mocny dźwięk głośny dźwięk który ciężko mi opisać i ogromne przerażenie i wybudzenie oraz przyspieszenie akcji serca (w moim mniemaniu, nie wykluczam tego że sobie ze strachu wkręciłem szybsze bicie) ale tak szybko jak przyszło tak przeszło, to o czym mówię było wczoraj. dzisiaj do teraz (22:00) zdarzyło się tylko z 2 razy lekko zobaczymy jak będzie przy zasypianiu, wczoraj próbując nad tym zapanować przy zasypianiu bo było co jakieś 3 minuty to o czym pisałem wcześniej chciałem zaparzyć melise ale nie znalazłem więc zmieniłem pozycje poduszki na początek materaca i zacząłem rozkminiać o psie a nie o ćpaniu i to pomogło. mam do was pytanie czy też zauważacie najczęściej brain zapsy przy wkurwie? ja tak mam najczęściej coś mnie wkurwia brain zaps i wpadam w rush wkurwa i napierdalam co mi slina na jezyk przyniesie %-D
  • 3651 / 999 / 2
Używaj interpunkcji i dziel zdania. Twój post jest nieczytelny. Wkurzenie można porównać do większej aktywności pewnych obszarów w mózgu. Stąd też możesz bardziej odczuwać te brain zapsy. Sądzę jednak, że one są na stałym poziomie, a jedynie zwracasz na nie bardziej uwagę, gdy się na nie wkurzasz.
sky is the limit
  • 10 / 1 / 0
Mi na brain zapy pomógł tramadol, nawet 1 tabletka poltram combo pozwoliła złagodzić ten szit na 1 dzień (odstawka esci). Może komuś się przyda.
  • 3651 / 999 / 2
tramadol to nie rozwiązanie na brain zaps! Tylko na wpierdolenie w inną grupę substancji. Jak się żarło antydeprechy (głównie SSRI), to trzeba liczyć się z zespołem odstawiennym i przeboleć ten okres
sky is the limit
  • 10 / 1 / 0
Nie mówię o filtracji 10 tabsow, tylko o wzięciu 1-2, tak jak np. na migrenę. No ale wiadomo, jeśli ktoś miałby potencjalnie się uzależnić to nie ma co.
  • 3651 / 999 / 2
Niestety ten lek jest wysokiego ryzyka uzależnienia; w każdym razie dobrze wiedzieć, że pomaga na brain zapsy.
sky is the limit
  • 3245 / 624 / 0
A takie cykanie jakby pomiędzy dwoma półkulami mózgu na szczycie głowy?, kojarzące się jakby z iskrą zapalniczki, czy coś w ten deseń, ja miałem w młodości poważną depresję tymczasową przez to
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3651 / 999 / 2
Między innymi. Często to są wyładowania przebiegające przez całe ciało, odczucia jakby co chwilę uderzać łokciem o kant stołu, przy zamkniętych oczach widzieć "błyskawice".
sky is the limit
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.