Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 329 / 9 / 0
nie wiem myslę nad tym czy nie isc na to pogotowie serio.Suchy zębodol? co to jest? antidol moze faktycznie wezme ale w tej chwili to nawet po ketonalu czuję ból nie wiem jak to mozliwe
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 2362 / 28 / 0
http://pl.wikipedia.org/wiki/Suchy_z%C4 ... 3%B3%C5%82

edit: odczuwanie bólu jest możliwe
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2011 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 6 / / 0
witam jakieś 2 godziny temu objebałem jakiś keton lub coś amfetamino podobnego, i strasznie boli i mnie ząb zjadłem 400mg ibuprofenu i 1000mg paracetamoli cisnienie też mam podwysone mogę zjeść tabetke ketanolu 100mg .
Prosze o szbka odpowiedz.

Przeniesiono. a.a.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
Uwaga! Użytkownik Charlie55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 630 / 3 / 0
Tylko nie na pusty żołądek.
  • 6 / / 0
A zażyty wcześniej paracetamol w ilości 2x500mg i ibuprofen w ilości 400mg może mi zaszkodzić w połączeniu z symulantem.
Ogólnie to bardzo słabo się czuje i do tego zajebisty ból pulsacyjny zęba jest nie do wytrzymania a antka niestety już nie kupie o tej porze bo jestem porobiony jak świnka morska>.
został mi już tylko ketonal forte 100mg .
Uwaga! Użytkownik Charlie55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Odświeże temat
Ostatnio miałem robione zęby i nie musze mówić jak boli potem jak plombuje się głębokie dziury (prominiuje ból itd)
Najlepsze tabletki na ból to pyralgina. Próbowałem kode (faktycznie też skuteczna ale droższa),paracetamol i ibuprofen i najlepiej sprawowała się pyralginka.
  • 2428 / 90 / 0
Mówisz ? przy najbliższej okazji sprawdzę ,ale 4 paracetamole zazwyczaj dawały radę ^_^
Lidokaine przemilczę... jeszcze bardziej mnie bolał zomb niż przedtem... jebany syf %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 968 / 95 / 0
mefacit idealny na ból zęba.
  • 4807 / 265 / 0
Antidol jest skuteczny :cool: Pamiętam że kilka lat temu dentysta mi go polecił na dokuczliwy ból zęba i dwie tabletki działały jak trzeba. Teraz trzeba dwóch opakowań %-D
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 42 / / 0
Nie ma nic lepszego na bol zeba jak olejek goździkowy...smarujesz sobie dziaselko i po chwili masz spokoj.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.