Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 4 / 0
Po 25B-NBOMe i DOC na zejściu strasznie bolała mnie głowa. Wczoraj po mj tak samo, ból był wrecz nie do zniesienia. Co to może oznaczac?
  • 562 / 29 / 0
Może zbyt duży napływ krwi do mózgu? Wyśpij się porządnie, zażyj coś uspokajającego, i pospędzaj czas na świeżym powietrzu.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Ciśnienie, jak najbardziej, takie moje wydajemisię. Jeśli efekt będzie się powtarzał, przebadałbym się pod kątem nadciśnienia. Zrób sobie trochę przerwy, a po przerwie na reklamę nie dozuj dużych dawek, tak jeno odrobinę
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 49 / 1 / 0
Masz też światłowstręt?
  • 81 / / 0
Mnie też czasami pobolewa głowa po nbomach. Nie wiem z czym to jest związane.
coming, colors in the air,
oh everywhere,
she comes in colors
  • 371 / 9 / 0
Ból głowy po nbomach i ogólnie fenylkach to raczej "normalne"... Wiele osób na to narzekało, zapewne związane z ciśnieniem w czaszce - fenylki a szczególnie nbomy oddziałują dość intensywnie na układ krwionośny. :P Ale np. po tryptaminach nigdy nie uświadczyłem bólu głowy.
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 358 / / 0
A u mnie z kolei odwrotnie,po fenkach nigdy mnie głowa nie bolała a po ostatniej przygodzie z hometem ból bardzo odczuwalny,moja dziewczyna to samo.
  • 320 / 5 / 0
U mnie po fenylkach, tryptaminach a nawet marihuanie występuje ból głowy na zejściu.
U znajomych też po fene, trypt.
  • 2116 / 630 / 0
Dołączam się do grupy osób które boli głowa na zjeździe po NBOMe.
Nie jest to co prawda ból nie do wytrzymania (jak w przypadku autora tematu), a bardziej takie natrętne pulsowanie.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 92 / 6 / 0
Również odczuwam ból głowy po tryptaminach, szczególnie po aco.
"Bitch" - Jesse Pinkman
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.