Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 72 / 0
IV tak miałem, PO nie testowałem.
tekst powyżej =/= prawda
  • 733 / 2 / 0
jak ma się małą tolerancję i dobry brefedron to wjazd jest bardzo przyjemny, robi się tak cieplutko i radośnie, nagle wszystkie kształty się rozmywają, kolory wyostrzają i świetlne wstążki latają po obrazie. A przy zamkniętych oczach latają wzorki. Ja lubie brefa za ten delikatnie psychodeliczny posmak.
Ale jak ma się tolerkę lub słabego brefa to jedyne co to robi się gorąco na buzi, serce zaczyna nawalać, a człowiek robi się taki jakby go walnąć kijem w głowę.
Ogólnie to różnie to bywa.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 72 / 0
Sort miałem w krysztale od dobrego vendora, w każdym bądź razie doświadczenie uznałem za niewarte dziurawienia łapy. Może się trochę lepiej rozmawiało, nie wiem na ile to efekt placebo, w każdym bądź razie słowa "ma wejść po czym nic się nie dzieje" doskonale opisują to co wtedy czułem.
tekst powyżej =/= prawda
  • 733 / 2 / 0
To dziwne, mnie się bardzo podobało i zdecydowanie było czuć wjazd (przy brefedronie w białym proszku, czy tam w małych igiełkach)

btw, nie mówi się "w każdym bądź razie" tylko "w każdym razie" lub "bądź co bądź", ale to tak swoją drogą :)
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
Ja po brefie mam takie rozleniwienie i zajebiste samopoczucie i humor. Biore klade sie do wyra i zabieram ze soba laptopa. Moge tak lezec i lezec. Dobrze sobie poprawic troche etylofenidatem. Bo sam bref daje zero stymulacji.
  • 232 / 2 / 0
ponad dwa tygodnie temu waliłem brefedron on znanego vendorka. Skurwysyńskie przeźroczyste kryształy. Wrzuta oralem 300 mg. Powiekszone źrenice lecz działanie bardzo słabe. Zmarnowałem sort ponieważ dwa dni wcześniej walnąłem 6apdb i to nie dużo.... zaledwie 75mg i to klamą wiec nie wiem dlaczego wypierdoliłem sie z serotoniny po 6apdb.
Jednak nie moge określić czy po 6apdb była euforia moge wam opisać taki najbardziej zapamietane odczucie
Fale mrowiania przechodzące przez całe ciało zaczynające się od tyłu głowy kończące na stopach. Fale były średnio co 5-10 sek . Rozleniwienie. tylko tyle pamietam hehehe
  • 2 / / 0
Witam, czy jeśli znajoma ma okres od 2 dni i dziś by sniffneła ok 200mg brefedronu bo bodajże to to samo co bromometkatynon jeśli się nie mylę to nic jej nie będzie ? Nie wpłynie to na miesiączkę ? Dodam że nie często eksperymentuje z tymi środkami (okazyjnie)
  • 61 / 1 / 0
Każdy reaguje inaczej,więc nikt tu cię nie zapewni,że będzie ok.
W każdym razie u mojej szamanie podczas okresu objawiało się, trochę mocniejszym działaniem związku i chwilowym zatrzymaniem lub mocnym ograniczeniem okresu. Na drugi dzień wracało do normy, tylko zjazd bardziej odczuwała.
Jak mówiłem każdy jest inny i ona może mieć zupełnie odwrotnie.
Ja bym proponował zmniejszyć odrobinę dawkę i ewentualnie potem dorzucić jak będzie ok.
Kobiety podczas okresu są trochę osłabione i bardziej podatne na wszystkie środki odurzające.
  • 733 / 2 / 0
U mnie brefedron nic nie zaburzył.
  • 1 / / 0
brefedron jest ok ale tylko te pare pierwszych razow. Na dluzsza mete malo euforyczny, niezadko rozdrazniajacy, bardzo dlugo opuszcza organizm, mimo braku jakiegos strasznego zejscia, w jego czasie głód jest ogromny, mozna zarwac 4 noce. Nie jest to tez srodek na imprezy, ma dziwne psychodeliczne usposobienie, oprocz gwarantowanego speeda, braku agresji i fajnego nastawienia sposob zachowania jest do opanowania, mimo ze wydaje sie ze bania jest slaba, czlowiek jest we wlasnym swiecie i w rozmowie robi z sieie kretyna. gadka dwoch osob po brefedronie to monologi o roznych rzeczach przez pare odzin, do tego jest robiony na bromie ktory w wojsku podawano by zmniejszal poped seksualny, nie polecam przed randka, ciezko stanac na wys zadania
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.