Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 353 / 1 / 0
jakies pomysly na sensowny mix z MeOPP?
  • 3449 / 121 / 8
dawajrowa pisze:
Nie wszyscy w nos to pakują czy doustnie , niektórzy walą to po kablach i co wtedy ? :huh: No właśnie :moody:
Różnica w toksyczności bromopochodnej podanej doustnie i dożylnie zapewne jest kilkukrotna, ale mimo wszystko to są na tyle toksyczne związki, że wpierdalając w konwencjonalny sposób i tak robisz sobie znaczącą krzywdę, jeśli jest jej tam 10 czy nawet 20%.
  • 326 / 3 / 0
Dzisiaj próba numero uno z topikowego produktu (wersja bielsza od śniegu), ~270mg Brefa + 70mg MeOPP per os - miło było ale strasznie słabiutko, euforią bym tego nie nazwał, co najwyżej poprawą nastroju połączoną z towarzyskością. Po godzinie 150mg sniffem, ponownie bez rewelacji, ale na plus to, że nie było czuć efektu natychmiastowej tolerancji. Zaznaczam, że dzień przed konsumpcja obejmowała 25D-NBOMe w ilości 2mg, możliwe, że to było podstawą wątłości efektów.
Osobiście nie radziłbym spożywać brązowawego brefa, a przynajmniej ja bym go nie wchłonął, bromo-zanieczyszczenia nie są ani miłe ani pluszowe.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2011 przez el borro, łącznie zmieniany 1 raz.
Non illegitimi carborundum.
  • 211 / 2 / 0
el borro pisze:
Dzisiaj próba numero uno z topikowego produktu (wersja bielsza od śniegu), ~270mg Brefa + 70mg MeOPP per os - miło było ale strasznie słabiutko, euforią bym tego nie nazwał, co najwyżej poprawą nastroju połączoną z towarzyskością. Po godzinie 150mg sniffem, ponownie bez rewelacji, ale na plus to, że nie było czuć efektu natychmiastowej tolerancji. Zaznaczam, że dzień przed konsumpcja obejmowała 25d-nbome w ilości 2mg, możliwe, że to było podstawą wątłości efektów.
Osobiście nie radziłbym spożywać brązowawego brefa, a przynajmniej ja bym go nie wchłonął, bromo-zanieczyszczenia nie są ani miłe ani pluszowe.
Problem w tym, że brefedron nigdy nie jest biały. Atom bromu mu na to nie pozwala. Zawsze ma lekkie zabarwienie. Testowałem sorty z różnych źródeł, bawiłem się w krystalizację i nawet po wielokrotnym oczyszczeniu miał ten sam kolor. Jestem nawet w posiadaniu dużych kryształów brefedronu o czystości 99,8% i też mają to zabarwienie. Więc el borro sądzę, że testowałeś coś innego niż brefedron.
  • 319 / 7 / 0
Czyli to, co ja dostałem z pewnego dość znanego tutaj sklepu również nie było brefedronem.

http://talk.hyperreal.info/brefedron-te ... ml#p853615 - surveilled
  • 347 / 6 / 0
I sami widzicie, "second opinion" się różni od tego co parę osób napisało. Radziłbym mówić o skutkach wedle własnej osoby. Ja się bawiłem brefedronem jak tylko pojawił się na rynku, więc trochę już czasu minęło i ani raz nie widziałem tej substancji w białym kolorze - zawsze lekko beżowym/miodowym. Tak samo nigdy nie miałem negatywnych objawów po przerwaniu dorzucania czy na drugi dzień, co zdarzało się m.in. po metedronie i mefedronie.

A o długotrwałych skutkach na nasze ciało możemy sobie zgadywać i szerzyć plotki.
  • 3449 / 121 / 8
A ja zawsze (czytaj jakieś 3 razy z różnych źródeł, niewykluczone jednak że sort ten sam) widziałem biały brefedron (krystalizował na przezroczysto), pachniał tak jak i inne ketony, działał z tego co widziałem tak jak opisujecie na tych co próbowali - czyli podobjnie do innych ketonów, ale jednak dużo bardziej subtelnie, bez rozpierdolu - mały nieogar i sporo euforii. Co to mogło być? Wyglądał bardzo podobnie jak na tym zdjęciu.

@Chemman
a to organiczne związki z atomem bromu nie mogą mieć barwy białej? :huh: Kontrprzykładem niech będzie choćby 2C-B, którego zdjęcie właśnie wrzuciłem.
Oznaczyłeś te kryształy na 99,8%? Jest w ogóle możliwe zrobienie czegokolwiek o takiej czystości, nawet w laboratoryjnych warunkach? Jak czystych odczynników należaloby użyć? 99,99%?
W jaki sposób to oczyszczałeś? Może istnieje lepsza metoda?

Sorry że się czepiam, na chemii organicznej się mało znam, ale jak ktoś mi mówi że ma cokolwiek o czystości 99,8% (a do tego jako argument podaje nieprawdziwą tezę, że związki bromu nie mogą być białe), to czuję się w obowiązku postawić na tym znak zapytania.
  • 248 / 3 / 0
2. próba z 4-BMC, 250mg MeOPP w bombce, po godzinie 250mg brefedronu podzielone na dwie ściechy, wchodzi w nos bez problemu (o dziwo). Efekt po 5min. lekkie nieogarnięcie, bardzo dobry odbiór muzyki, stymulacja dość spora, efekt się rozkręca i już myślałem, że będzie zajebiście, ale nic z tego efekt zaczyna słabnąć. Nigdy nie wysmarkałem tyliu chusteczek, nos zablokowany na amen (nie wiem jak można to dociągać!). Całość trwła krócej niż 1h, zasnąć nie mogłem przez dobre 7h. W skrócie jebać bmc, już do tego nie siadam.
  • 992 / 25 / 0
Przecież brefedronu się nie wciąga idioto ^^
  • 2428 / 90 / 0
Jak nie ? Nawet Chemman taką drogą podania badał i polecał...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.