Wygooglowałem, że to kwestia fizjologii i wiele zaradzić nie można, ale czy jakichś medykamentów zastosować nie można? (bez recepty i ofc żeby można było łączyć z alkoholem) albo jakieś naturalne sposoby? Ktoś ma takie problemy jak ja i może coś zaradził? : P
IMHO nie musi to być nic mocnego bo cały czas mam wrażenie jakbym był naprawdę minimalnie
Pozdrawiam
tylko na jutro kac bedzie przejebany
albo dorzuc kilka mg klonu
mysle ze nawet lepiej zolpi/zopiklon
lecz bez recepty nic nie zdzialasz
zwykle to spie max 4 godzin po konretnej najebce,ale jak mixuje z ziolkiem to zdarza sie dluzej
fiziumiziu: Pij aż zaśniesz odpada bo i tak się obudzę, a dawka tylko zmieni czy szybciej czy wolniej ale kac będzie nieproporcjonalnie większy i dłuższy : D a niema jakiegoś alternatywnego leku bez recepty? Jakiejś Melatoniny czy coś, bezsenność to dość powszechny problem, a nie każdy masz czas iść do lekarza i stać w kolejce. WIem, że mogę sam poszukać w necie ale zwracam się do Was bo wiem, że są tu osoby obeznane a sam nie będę w stanie ocenić czy nie wchodzi w interakcje z alkoholem.
Pozdrawiam i dzięki za tyle odp tak szybko : D
Tak już masz i tyle ;)
Według mnie po czasie (masz 16lat - zaczynasz dopiero tak konkretnie z alko?) więc może organizm musi się "zapoznać" z substancją... i może bezsenność minie po jakimś czasie.
Ale to tylko taka rozkmina moją, niezłe bonio 20minut temu ;) - mam wolne dzisiaj ! ELO!:D
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?