Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 78 / 1 / 0
Wczoraj testowałem i faktycznie średnio. Wrzuciłem 80 mg sniffem po ok 5 minutach jakby lekka poprawa samopoczucia, ale z drugiej strony troche załamanie że za słabo więc dorzuciłem 4cmc, które podziałało bardzo dobrze, po 350mg 4cmc wrzuciłem jeszcze 150mg mdai, którego w ogóle nie poczułem i wróciłem do MTTA i może jedynie okazało się skuteczne w zbicu zjazdu po 4cmc. dawki kolejno 150mg oral + 100mg sniff, potem 200mg oral i na koniec 300mg oral plus 100mg sniff, ale skutki ciągle takie sobie - lekko znosi zmęczenie, a na koniec nawet bez poprawy humoru. Ciężko też się wkręcić w cokolwiek na tym. zasnąć można natychmiastowo, wręcz bardzo łatwo.
  • 566 / 29 / 0
4cmc(150mg)+3cmc(120mg)+pv8(60mg) dobre to to, wypite z sokiem z grejpfruta. Działało ok 1.5/2 h gdzieś jaks synergia zaszła. Dorzutka druga działała tak samo. Moc była naprawdę duża. Imprezowy mix. Nadający się na kluby.
rchiro the best
  • 78 / 1 / 0
Polecam mix 3 i 4 cmc w proporcjach 50:50 - ale nie potrzepać w woreczku ale dokładnie zmielić i wymieszać w moździerzu.
Uwaga! Użytkownik tylkonachwilke nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
Ktos pukal moze? Ja dzis pukne, mysle o mixie z 4cmc.
  • 107 / / 0
Big Left pisze:
Ktos pukal moze? Ja dzis pukne, mysle o mixie z 4cmc.
Mixowaliśmy tydzień temu z klefem z ogołacamy24 i po takim mixie było bardzo przyjemnie, solowo bardziej wchodzi średni spidzik na głowę, zaś eufo lekko wyczuwalne. Zdecydowanie to nie jest substancja do wrzucania solowego, a właśnie do mixowania z czymś mocniejszym
tonaprawdejajestem@tutanota.com
  • 488 / 60 / 0
Ktoś testował mix 3cmc z władkiem? lub 4cmc z władkiem?
  • 104 / 14 / 0
Testowałem na Woodstocku 15,wszyscy zadowoleni-oprócz mnie,bo za dużo zjadłem.Nie jem rcków ale akurat trafiło się ślepe kurze ziarno.Dobra chu..7 osób było rozstrzelonych.
  • 1 / / 0
Próbował któś 3cmc + 4cmc + 5dbfpv? Jak ten ostatni nadaje się do mixów z 3/4cmc?
  • 566 / 29 / 0
Jak myślicie jest sens łączyc NEP z PV4?
rchiro the best
  • 6157 / 431 / 12
Ja myślę, że nie ma. Oba działają na dopaminę, więc działanie będzie się pokrywać.

Sens mają miksy dopaminergik+serotoninergik.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.