Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Ostatnio zrobiłem mix Pentadrone + 3,4 DMMC pół na pół powiem daje rade snifem, w porówaniu do samego 3,4 DMMC co zatyka strasznie nos
  • 28 / 1 / 0
zawszeponadcialem pisze:
alfa pvp (50mg sniff)+ brefedron (250 mg p.o. ) da rade takie coś ?
Zapewne przez 30 minut polatasz na pvp, stymulacja fizyczna, po 30 minutach wejdzie calkiem przyjemny euforyczny brefik, ale taki mix bralbym gdzies w plenerze gdzie da sie duzo spacerowac.

Aczkolwiek moim zdaniem bref bardzo nieprzyjemnie sie laduje wiec nie wiem jakie bedzie dokladnie te 30min na alfie zanim bref wejdzie.
  • 174 / / 0
brefedron z czym idealnie polaczyc by bylo uderzenie a jednoczesnie nie wystapila bezsennosc ?
  • 6 / / 0
brefedron możesz z mixowac z etylofenidat ale w małej ilości np. najpierw bref 200 - 500 mg plus 20 mg etylofenidat (może 30).
  • 492 / 17 / 0
Witam, czy mefa ma coś do przeciwbólowych? A do tego zalane niewielką ilością %%??

Muszę naszprycować się dziś przeciwbólowymi, bo mam coś ze stopą a chcę tańczyć a nie tylko siedzieć i zamulać.

Pozderki

Nie zakładaj nowego tematu, podczas, gdy znajduje się wątek miksy.
Przeniesiono do działu Miksy.
| 13 |
  • 149 / 2 / 0
Co myślicie o miksie 3-CMC + 3-MeOMC + pentedron w proporcjach 3:3:1? Jak rajka 150mg przełożyłaby się na działanie? Ewentualnie jak zmienić proporcje, aby uzyskać lepszy miksik?
  • 1628 / 196 / 0
Samo 3-CMC zrobiłoby robotę, bo to petarda. 3-MeOMC nie wchodzi nosem za dobrze. Walnij 200mg 3-MeOMC oralnie i popraw sniffem 150mg z 3-CMC i wylatujesz przez sufit.

pentedron daruj.
  • 149 / 2 / 0
pentedron na zwałę %-D

Jutro badanie na szczurku, zobaczymy jak wyniki.
  • 6 / / 0
Wyobraziłem sobie, że mam do dyspozycji 3 ketony: metylon (2g), 4-MEC (1g) i 3mmc (1g).
Czytałem, że wszystkie dogadują się ze sobą dobrze. Myślałem nad wersją bezpieczniejszą, czyli jednego razu sam metylon, a w innej sesji np połączyc 4-meca i 3mmc w stosunku 1:1, a metyla zostawić w spokoju.
Ale ciekawi mnie też opcja w postaci kombosa tych trzech srodkow naraz. I jego bezpieczenstwo, dawkowanie.
Mam tez w glowie jeszcze jeden patent - oral metylonu a potem dociagniecie 4-meca (lub 4-meca w mixie z 3mmc)
Lub np tylko w jednej sesji metylon + 4 mec, w innej metylon + 3mmc / 3mmc + 4-MEC
Czy jakiś ketonowy spec pomoze mi rozwiązać tę łamigłówkę i wykrzesać z niej jak najwięcej pierdolnięcia? (im blizej 4mmc tym lepiej)
Jakie orientacyjne proporcje / dawki?
S&S: sex, drugs & drum and bass :diabolic:
  • 1 / / 0
jaki miks byłby podobny do starych żabek ***? 3mmc i alpha? chodzi o euforię,nieogar+trochę pluszu
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.