Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 341 / 5 / 0
A jak już mowa o etylonie, to jak się będzie komponował z 3,4 dmmc ?
Chcę sobie zmiksować coś empatogennego i euforycznego - ale przy tym nie zasnąć :)

Czy może etylon + ethcat?
Polecam & Pozdrawiam
  • 597 / 2 / 0
Czy jeśli godzinę temu zjadłem 2 aviomariny, ale plany się zmieniły i mam okazje wciągnąć troche ekota, to mogę to zrobić czy wystąpią jakieś nie przyjemne interakcje z avio? prosił bym o w miarę szybką odp. jeśli ktoś przegląda wątek i jest zorientowany. Na wikipedii wyczytałem tylko o interakcjach z alkoholem i innymi substancjami działającymi depresyjnie na układ oddechowy, więc wg. wikipedii nic mi nie będzie :o

(podziękowania za przeniesienie posta do odpowiedniejszego działu i wstydzę się sromotnie za siebie żem taką uczynił gafe)
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2012 przez TRD, łącznie zmieniany 1 raz.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 353 / 5 / 0
Myślałem o dwuch takich porcjach podczas imprezy tak żeby dały dobrą euforie i empatie + energie do zabawy,chyba że polecicie inny miks z etylonem. Chodzi mi o działanie przypominające M1.
  • 6158 / 432 / 12
etylon (ten brudny, 350mg około) + alfa-PVP (80-100mg) + pFPP (30-40mg), na podkładzie z 1mg klona 10h wcześniej - zajebisty miks, fchuj euforii, empatia też na b.wysokim poziomie, a i energia do zabawy była. Czysty M1 wymięka, w szczególności jeśli chodzi o czas działania. (z 5h było, jak nic)

Po tych 5h 2mg klona oczywiście ścięło mnie do łóżka błyskawicznie. :D

@F22 Raptor: etylon + ethcat wydaje się być dobrym miksem.

@TRD: Avio to czysty zamulacz, z ethcatem osłabią się nawzajem.

@mar74: etylon z fetą brzmi dobrze, ale dorzucanie E1 wątpię, by dało jakiś wyraźny skutek. Euforyk najlepiej wrzucić raz i konkretnie, pózniej już tylko albo powstrzymywać jego zejście (SRI, iMAO - np. kwercetyna, piperazyny, albo i amfetamina), albo przejść na stricte stymulanty.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 984 / 5 / 0
dorzucanie etylonu daje zajebisty skutek jeśli nie przekraczamy 1g

wiele osób zauważało że po pierwszej dawce 250 mg "pizda" trwała tylko pół godziny, po dorzutce 250 kolejny peak wydłużał się do 2h, trzecia dorzutka 250 już daje mniejsze efekty niż druga, ale działa. Myślę że nie warto przekraczać 750 mg ale na pewno warto raz dorzucić, do tych 500-600mg w sumie.

Apropos miksu, to zdecydowanie dorzuciłbym stymulant, np. eth-cata. ale robiłbym to ostrożnie, np 200 etylonu + 50-70 etkata, i taki zestaw 3 razy :) w odpowiednich odstępach. Brakuje w etylonie chęci do ruszania się czy rozmowy z ludźmi, tu etkat powinien pomóc. Czy tam jakiś pentedron (odpowiednio mniej)
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 353 / 5 / 0
Ok. Dzięki za info. Zastanawiam się z którym stymulantem najlepiej zmiksować biały etylon mam;500 mg fety, 250 mg pentedronu, 200 mg bufedronu. Jak myślicie? Jutro wychodze na impreze do klubu.

scalono

A może dozucić brefedron dla lepszej empati mam 500 mg.

Korzystaj z funkcji "Edytuj". - surveilled
  • 984 / 5 / 0
miksuj z pentedronem albo z amfą, nie mam pojęcia jak czysty masz speed ale ja bym walił bombki 250 etylonu z 50 mg pentedronu. powinno być miodzio. Jak przetestujesz takie i podobne kombinacje to odezwij się proszę w tym wątku. pozdro.

a ile masz etylonu? stymulantów masz na zapas widzę, więc ich dawkowanie to sobie oceń na bierząco, (jestem już solidnie naspidowany czy jeszcze nie, na tej e1 bombie)
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 36 / / 0
Wrodzony geniusz podpowiedział mi żeby wymieszać w pompie 3,4dmmc i etylon (w ilościach 150mg i 200mg). Wcześniej piłem sporo browarów (6-8, podpity byłem lekko). Rozpuściłem w przegotowanej wodzie (tak z 5 centów) i heja. Naciskam tłok - po chwili robi się dezorientacja i mega gorąco i nagle... kurwa budzę się 12 godzin później. Co się stało?:)

Dzień później srogi zjazd, rozmyty obraz, sucho w ryju, wyjebane źrenice i zero szans na zjedzenie czegokolwiek (akurat jak żarcia świątecznego jest opór...).
“The street finds its own uses for things.”
  • 341 / 5 / 0
Jak dla mnie to nieco ryzykowne nakurwiać euforyki po spożyciu depresantów - to się chyba niezbyt komponuje.
Polecam & Pozdrawiam
  • 2334 / 9 / 0
Zależy jakie euforyki z jakimi depresantami i w jakich ilościach. Dla przykładu- giebel, przy zachowaniu odrobiny zdrowego rozsądku, z euforycznymi ketonami (np. brefedron, mefedron, metylon) siada, że miło. Tutaj, jak widać, 6-8 browarów jako podkład nie było dobrym pomysłem.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.