Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 91 / 3 / 0
odkopuje temat, jest jakiś betaketon z obecnych teraz venderow jakie są które da sie waporyzować i działaja ? czy zamiennik alfy pvp 4F-PVP się do tego nadaje ? szukam czegoś co najlepiej zastepowało by alfe chlopy pomóżcie bo jestem na glodzie strasznym a przyjebał by w płuca jakiegoś dyma pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ;)
  • 1168 / 53 / 0
4f-pvp daje ponoć najbardziej radę, z ketonów zdatnych do waporyzacji.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
Prawda, ale żeby to poklepało jak a-pvp to trzeba dużo tego zjarać (ze 4 razy więcej niż alfy).
  • 38 / 1 / 0
Warto przerabiac do freebase czy takie takie buchy HCL-em nie robią większych szkód ? %-D
  • 1610 / 55 / 0
A refreszne sobie :D
Dojdzie Hex Nep Pihp I Mdphp to się coś naskrobie
  • 15 / / 0
Kiedyś wpadłem na super mega pomysł i w ciemno, po calej nocce na 3cmc spaliłem resztkę sortu. Smak okrutny. Działanie szczerze mówiąc chyba zerowe, ale nie jestem pewien. Mialem wrażenie jakby wchodziła euforia ale jakby w tle, nie tak jak po sniffie. Ktoś próbował?
  • 1610 / 55 / 0
Euforyków się nie waporyzuje xD
Poza tym najczęściej z większości zostaje smoła.
Ja próbowałem troche ceca zwaporyzować ale wiadomo...
Ktoś też kiedyś pisał że niby coś tam czuć
  • 564 / 52 / 0
klef, ktos cos?
Predzej martwy niz slaby
  • 1878 / 195 / 0
Chlorów się nie wapuje ;)

Pirodyliki jak najbardziej
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 306 / 15 / 0
Czyli ktore z aktualnie legalnych rc najlepiej nadaja sie do vapo, proszę o jakies sprawdzone a nie ze kolega kolegi slyszal :cheesy:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?