- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
na początek około 250mg 4-MMC na raz i jazda do domu, bo kumpel miał mieć dopiero później dostawę. w domu zrobiłyśmy po piwie z przyjaciółką, następnie postanowiłyśmy że zarzucimy około 15mg hometa (może dla niektórych to śmieszna dawka, ale bałam się, że przez 4-MMC będę mieć jeszcze gorsze wejście). o dziwo miałyśmy już od początku miłego tripa, nie wiem tylko czy ze względu na dawkę czy na wcześniej użyte używki ;] dodam tylko, że jestem podatna na wkręcanie sobie złych jazd podczas wchodzenia niektórych substancji (mahomet, 2C-E, pixy). Gdy mahometowy trip się z nami powoli żegnał, skonsumowałyśmy jeszcze po około 10mg i za jakieś 2 godziny miałyśmy w rękach 2 wory 4-MMC. mef spowodował tyle, że po chwili czułam się, jakbym wogóle tego dnia nie zażywała hometa.
jak dla mnie udany mix szczególnie, że po samym homecie bym nie mogła spać zapewne całą noc ;D
Czym się właściwie charakteryzuje tryptaninka wzmocniona 3-MMC lub 4-MMC? Znam tylko te substancje z osobna.
Tolerancje na wszystko mam zerowe, a dzienna dawka ketonu nie przekracza 120mg.
( AcoDmt oraz buf w temacie )
Jeśli zjazd odczuwasz to tryptaminka go świetnie zaleczy lub przemieli i zmiażdży
Mam pytania odnośnie miksu kilku b-k z konkretną tryptaminą, mianowicie 4-HO-MET.
Bardzo lubię efekty hometa, szczególnie będąc wśród ludzi tak samo shomeconych jak ja
1. 4-HO-MET + etylofenidat - Miks ten miałby na celu lekkie wyłączenie efektów psychodelicznych (Ale nie całkowicie), aby dalej mieć efekt sedacyjny, lecz z maksimum rozkmin (Chodzi tu o umysłowy EF). Chciałbym móc (Niekoniecznie z ludźmi) móc usiąść sobie, delektować się efektem tryptaminy wzbogadzonej o umysłowe doświadczenia w postaci eksplozji myślenia.
2. 4-HO-MET + eth-cat - Nie wiem co miałby ten miks przynieść, ale będę miał niedługo trochę właśnie eth-cat'a, którego samego nie lubie, lecz może sprawdziłby się z hometem?
3. 4-HO-MET + bufedron - Ogólnie jestem sympatyczną rozmową, dla której bycie w towarzystwie, które siedzi i zamula wydaje się być nieludzkie. Jak są ludzie to musi toczyć się rozmowa, pełna dyskusja a nie zamulanie, które co 5 minut jest przerywane poprzez "hehe", lub "ale jazda". Sam homet często powoduje, że niekoniecznie przestaje być komunikatywny, lecz rozmowa jest taka mdła, gorsza, niż rozmawiałbym z kimś na trzeźwo. Z kolei bufedron powoduje u mnie niesamowite parcie na gadanie, myślicie, że dorzucony do hometa poprawiłby konwersację?
4. 4-HO-MET + 4-FMA - Bo fma też jestem gadatliwy, ale to z kwestii euforyczności tego związku w dawkach 150mg+. Myślicie, że dorzucenie tego podbiłoby hometową jełforie i poprawiło gadatliwość?
5. 4-HO-MET + pentedron - Nie wiem co ten miks miałby dać, ale też będę miał tego trochę i też chciałbym się dowiedzieć, czy można to bezpiecznie zmieszać, żeby uzyskać jakieś dodatkowe efekty?
Proszę także o dawki jakie byście zastosowali w takich miksach? Proszę też o wypowiedź osoby, które próbowały któregoś miksu, a nie odpowiedź typu "myślię, że homet z pentedronem się sprawdzi, ale nie wiem, nie próbowałem". Dodatko jeśli próbowałeś tylko jednego miksu napisz i tak, potrzebuje możliwie jak najwięcej informacji, ale nie pogardzę tylko jedną konkretną.
Pozdro :)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kpp_sejny.jpg)
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki
36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/forestgumprunin.jpg)
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana
Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ukrakcja.jpg)
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób
Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.