Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 67 / 23 / 0
Ja raz w życiu byłem świadkiem sytuacji w której trójka znajomych mi narkusów pozakładali sobie po wenflonie żeby wygodniej b-k ładować w instalację...
Ale co się dziwić, jak w ciągu któryś z kolei już miesiąc byli to taki wenflon dla nich był jak wybawienie, oni po założeniu tego wenflonu to poczuli się jakby złapali pana Boga za nogi %-D Ja wtedy spasowałem bo nie ufałem kolesiowi który zakładał im te kaniule %-D
Każdy kto przeżył takie ciągi ten wie jak to wygląda, żyły są pochowane od tych żrących beta-ketonów i brak sensownego miejsca na iniekcję - a to zrosty, a to zapadnięta żyła, jeszcze inna nieczynna (tak, łatwo zepsuć sobie okablowanie...), wtedy taki wenflon wydaje się najlepszym możliwym rozwiązaniem %-D
  • 5071 / 867 / 0
I dlugo im te wenflony wytrzymaly ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 23 / 2 / 0
Jak walili beta ketony to zapewne krótko.

Mówiąc kolokwialnie wenflon w ręce to najgorszy typ ćpuna z możliwych. A i tak pełno tu takich.
Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5071 / 867 / 0
Są wieksze powiklania typu zakrzepica, mangabizm ale jak wam zaczną konczyny marznac czy to zima , czy lato bo bedzie problem z krazeniem , to czy to warte jest chwili przynemnosci jak donosiwo czy oralnie jest podobna przyswajalnosc ? Imo szkoda zyl na bk.
Jak juz marnowac to na morfine , czy inne opio gdzie jest znacząca roznica w biodostępności i wjeździe .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 67 / 23 / 0
Oczywiście że nie jest tego warte ale jak ktoś raz spróbuje tej drogi podania to naprawdę takiej osobie może być ciężko z niej zrezygnować. Biodostępność jeśli chodzi o bk może i jest wysoka przy sniff czy oral ale tu się rozchodzi o wjazd. Beta ketony fundują jedne z najlepszych wjazdów przy ivałce.
A swoją drogą to moim zdaniem żadne opio nie gwarantuje takich wyjazdów jak bk, morfina to sam wyrzut histaminy, fentanyl to w ogóle zero wjazdu, oksykodon w sumie nie pamiętam jaki miał wjazd ale skoro nie pamiętam to znaczy że nie był wart zapamiętania. Jedynie heroina a konkretnie Brown miał fajny wjazd, nawet trochę brutalny .
  • 1179 / 138 / 0
Nie ma nic piękniejszego niż 1 snif kryształu w towarzystwie, żeby później przeniesc się do domu. Od razu wchodzu iv. Jak dobry kryształ to piękna sprawa, mega działanie przy małych dawkach
  • 5 / 1 / 0
Hej. Po ostatnim ciagu jedna zyla zrobila mi sie tak twarda, ze az mnie ciagnie przy podnoszeniu reki. Podczas ciagu bralam clexane, aby uniknac zakrzepow. Nie wiem co sie stalo, troche sie boje. Oczywiscie wstydze sie isc z tym do lekarza, bo zaraz zorientuje sie co jest grane. Czy ktos mial taki przypadek? Zyla zrobila sie bardzo cienka i sztywna :(
  • 1047 / 297 / 2
@ponyberlin boisz się bo? lekarz ma Tobie pomóc, a nie oceniać, po za tym masz 14 lat, żeby przejmować się opinią innych? no błagam..
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 5 / 1 / 0
Dzieki za odpowiedz, ale moje pytanie bylo inne. Zastanawialam sie, czy ktos mial juz taki przypadek i moze samo przeszlo?

Nie mam 14-stu lat, jestem grubo po 30-tce, ale wstyd mi, ze jestem uzalezniona i wale mefedron po kablach. Przed lekarzem tez byloby mi wstyd.
  • 11 / 1 / 0
29 stycznia 2025ponyberlin pisze:
Hej. Po ostatnim ciagu jedna zyla zrobila mi sie tak twarda, ze az mnie ciagnie przy podnoszeniu reki. Podczas ciagu bralam clexane, aby uniknac zakrzepow. Nie wiem co sie stalo, troche sie boje. Oczywiscie wstydze sie isc z tym do lekarza, bo zaraz zorientuje sie co jest grane. Czy ktos mial taki przypadek? Zyla zrobila sie bardzo cienka i sztywna :(
jak na moje to zrobil ci sie zrost, charakterystyczne zwężenie żyły oraz stwardnienie, za 2 dni zacznij stosować zwykły heparin forte, w miarę możliwośći masuj owy zrost/zabliznowacenie, ruszaj jak najwięcej ręką żeby rozciągnąć
%-D %-D %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".