Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
nie chce być złosliywy ale, A NIE MóWIłEM!!
mi tez radzili, nie bierz tego gówna, nie posłuchalem, zjadłem i wiecej sie nie chce
pecka :-D
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
A ja sobie postanowilem niejesc wiecej tego srodka . Jadlem z 10 razy i mi starczy . Za kazdym razem gdy lezalem w nocy w lozku i niemoglem zasnac to mowilem sobie , ze juz tego niewezme . Niebralem juz ze dwa miesiace albo trzy i niemam juz naprawde zamiaru . Zreszta ten smak , bluueeeee
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 2876 / 99 / 0
ja narazie jadłem raz (miesiąc temu) zrobił na mnie kosmiczne wrażenie i szykuje się na powtórkę
planowania miejscówa: domek przy lesie u koleżanki na działce - planowana dawka: 4 saszety z ekstrakcją %-D
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Ile to kosztuje ? Kupuje sie pojedyncze saszetki ?
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Ta.. U mnie 2.60 za zaszetkę.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Niewiem jak niektorzy moga pisac , ze sie fajnie czuja po benzie . Na mnie to naprawde hujowo dziala . Jest mi niedobrze i wogole nieprzyjemnie . Po zatym bola mnie oczy , niemoge spac , jesc . A suchosc w ustach jest okropna . Szczerze odradzam . NIewarto sie katowac dla tych lipnych halucynacji , ktore i tak niewywoluja na tobie wiekszego wrazenia . Aviomarin to co innego ...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Aviomarin to co innego ...
polecasz Avio nad benze? Avio jeszcze niejadłem, ale słyszałem o nim bardzo niepochlebne opinie...
"Czuję się gwiezdnie"

• 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Jezus pisze:
polecasz Avio nad benze? Avio jeszcze niejadłem, ale słyszałem o nim bardzo niepochlebne opinie...
Przyłączam się do tych niepochlebnych opinii ...
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Jezus:

Przyłączam się do tych niepochlebnych opinii ...
uzasadniłbyś? Bo miałem w planach na najbliższe dwa tygodnie avio...
"Czuję się gwiezdnie"

• 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Jezus pisze:
Jezus]

uzasadniłbyś? Bo miałem w planach na najbliższe dwa tygodnie avio...
Jak dla mnie Aviomarin nadaje się tylko jako dodatek do kodeiny. Sam Aviomarin działa zbyt nasennie to po pierwsze. Po drugie nie miałem po nim żadnych ciekawych efektów (wziąłęm 500mg, czyli średnio, nie za dużo, nie za mało). Baaaaaaaardzo delikatne CEVy i przesłyszenia. Towarzyszyło temu dziwne (chujowe) uczucie i, jak wspomniałem, kurewska senność (żeby nie było, fazy nie przespałem - wypiłem 2 kawy i walczyłem jak mogłem) Może też być, że za mała dawka (dla mnie), nie wiem. Ale ogólnie polecam DXM (z apteki), a jeszcze lepiej grzyby, albo kwasik, albo benze.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.