Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: legion »
jestem wlasnie po etapie oddzielania benzy od soli:) znalazlem doskonaly sposob, ale to swoja droga... teraz benzydamina suszy sie na gazecie.
Pytanie moje brzmi: jaki jest wasz sposob na spożycie? Drag jest juz prawie gotowy, zastanawiam sie tylko jak go zjesc, bo chodza sluchy, ze smak nie nalezy do najlepszych :D
Postaram sie opisac wrazenia po zazyciu:) Wyszlo mi ok. 1,2g.
Tiruuu Riruuu Taczka Żwiru

władeczku puuuuuśććć
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Pytanie moje brzmi: jaki jest wasz sposob na spożycie? Drag jest juz prawie gotowy, zastanawiam sie tylko jak go zjesc, bo chodza sluchy, ze smak nie nalezy do najlepszych :D
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=13054
https://talk.hyperreal.info/search
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: legion »
NIE WCINAĆ CIPACZA !!! fuj fuj fuj to ochydztwo siedzi jeszcze we mnie... zastanawiam się czy soki trawienne to wogóle rozpuszczaja...:/ halucynacje? byly, ale przy tym okropne samopoczucie i strach??
kurwa... to nie dla mnie takie ciezki fazy !
Tiruuu Riruuu Taczka Żwiru

władeczku puuuuuśććć
  • 472 / 10 / 0
Hmm, chyba sobie spożyję w najbliższym czasie, taka ochota mnie wzięła :) Jak pisałem po ostatnim tripie - tym razem zarzucę 5 saszetek i zaopatrzę sie w kilka browarów. Alkohol znacznie zmienia halucynacje, moim zdaniem in plus - może robią się trochę chaotyczne, ale bardziej efektowne i robali jest mniej :) Nie żebym miał coś przeciwko robalom, ale ile można - taki monotematyczny trip przez 6 godzin robi się nudny :) Jakbym mial policzyć ich ilość po ostatnim tripie, to sklonny bylbym stwierdzić, ze mieszkam w buszu, a nie w centrum Wrocka :)

Ktoś wcześniej pisał o oglądaniu filmu po benzydaminie. Próbowałem i jak dla mnie to kompletnie mija się z celem - tutaj chodzi raczej o szukanie fajnych halucynacji i ten dreszczyk emocji (ciekawe w co zaraz zmieni się ta książka :)), a na ekranie nic ciekawego się nie wkręci oprócz deformacji dźwięku i halucynacji sluchowych. Jak chce się oglądnąć film na fazie to się można spalić, ale to raczej fajny relaksik niż trip albo - co polecam - zarzucić DXM + zioło i włączyć dzieło tworcy, ktorego uwazamy za genialnego, albo po prostu coś wkrętowego. Najlepiej coś, czego wcześniej nie oglądaliśmy, acz niekoniecznie. Gwarantuję, że to będzie najdłużej oglądany film w życiu. Achh, te rozkminy, wkręty, fabuła na pewno was wciągnie wprost do telewizora :) Jak skoncze takiego filmowego TR to wrzucę na hypcia.
A wracając jeszcze na chwilę do benzydaminy - nie po to się człowiek męczy ze spożyciem tego, truje organizm substancją, o której działaniu niewiele wiadomo i musi jeszcze przeżyć day-after - benzydaminowy kac, ktory nie należy do przyjemnych, aby stracić całego tripa przed telewizorem.

Pozdrawiam
P-p.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2007 przez P-paranoi, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
ostra jazda :scared: sporo halucynacji... brr... z koleżanką juz wszystko ok? daj znac jak jej stan umysłowy. ps. ja po benzie 3 dni czulem sie nie tak...
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 8 / / 0
W sumie to miałem identyczna akcje po tym gównie... I to też po 4 saszetkach. Zarzuciłem sobie je sam w nocy, a pozniej widzialem np. murzynow spiewających reggee w moim pokoju, ciagle wydawalo mi sie ze ktos otwiera drzwi i mnie podglada i mowi do mnie ze nie moge sie z lozka ruszyc... jak zmienialem swoje polozenie na lozku to slyszalem jak mi mowia zebym sie nie ruszal i szedl spac.

Po prostu schizofremia... Co najgorsze byłem pewny że to wszystko co się dzieje , dzieje się naprawde ... Dopiero nastepnego ranka jak ze mne zjezdzalo to pojawila mi sie mysl ze to moze być działanie narkotyku...

Naprawde radze wam nie bierzcie tego... a na pewno nie w takich ilosciach. Do dzis jak skupiam na czyms wzrok to mi sie rozmazuje i przestaje to widziec , albo zaczyna blyszczeć.Na szczeście w normalnym życiu to bardzo nie przeszkadza...
Uwaga! Użytkownik geralt81 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 12 / 0
Budowa zbliżona? Któryś z nas jest ślepy. Benzfetamina to pochodna amfetaminy, jak można z nazwy wywnioskować, jeśli się o chemii nie ma pojęcia. :-)
  • 140 / / 0
Ja sobie to chyba kupię, w użyciu do celów leczniczych oczywiście. Nie wiem jak to można jeść, w sumie nie próbowałam. Jakieś zapalenie pochwy chyba mam, kurwa.
  • 884 / 30 / 0
Mikane pisze:
gdzieś przeleciało mi przed oczami, że benzydamina (w większej dawce) powoduje wydzielanie substancji w mózgu, tej która jest wydzielana podczas śmierci, dlatego występują chyba te robaczywe wizje.?
Eee, bzdura albo mit.
Do śmierci już bardziej podobne są dysocjanty (dxm, ketamina).
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maly1989 »
Mam pytanie.Czy ktos bral juz >= 6 saszetek?bo mam zamiar 3 raz w zyciu wziac cipacza ale juz tak hardcorowo.Jezeli jest ktos taki to prosze o opis co sie z tym kims dzialo ;] Pozdro
Uwaga! Użytkownik Maly1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.