Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 324 / 6 / 0
Wzmocnic działanie benzy jest dość trudno bo ona osłabia działanie wszystkich środków. Oprócz DXM to alkohol i zioło moze być dobre jako dodatek. Ja łączyłem z DXM, alko, zielenią i było spoko.
Z zielenia chyba najciekawiej.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
@Bruno,
1) zolpidemem w proporcji 10mg/1000 mg benzydaminy
2) 1,5g do 2g powyżej stracisz prawdopodobnie kontrole
3) hmmm, zolpidem dość znacznie je zmniejsza. boisz się, ale nie obchodzi cie to ze sie boisz.
4) alkohol podobno też nieco wzmaga działanie.
5) tak, ale jak się rozsypie w ustach to wierz mi, że ją wyplujesz gdzie kolwiek

@Chris, czyżbyś to mój TR czytał :D ?
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 7 / 0
Drodzy forumowicze mam pytanko - czy ktos brał benzydamine podczas kuracji SSRI ? bo chcialbym w koncu sprobowac ta benze a nie chce zginąć przez niewiedzę o interakcjach miedzy lekami ;).
  • 1199 / 7 / 0
Ok juz przetestowalem benze, 2 saszetki uprzednio wyektrahowane, i powiem Wam, że tylko na początku dzialala pobudzająco a potem to mi sie spac chciaco :). I tylko widzialem te powidoki albo jak to inni okreslaja pioruny... nastepnym razem trzeba 4 saszeteki sprobowac :D
  • 351 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KrimsonKing »
Czy benzydamina ma cos wspolnego z benalginem? ktos cos wie o tabletkach benalgin?
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Benalgin zawiera benzydamine i nie jest dostepny w Polsce.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
aaa, a od kiedy nie ma b. w polsce? bo jadlem benalgin prosto z apteki bez recepty dawno temu... hardkorowa jazda bez euforii, wrecz przeciwnie... nazwalismy to z kumplami bimbaua, 20 tabletek (jeden listek) pare groszy i do widzenia za kilkanascie godzin
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
a ile mg benzydaminy było w tabletce benalginu ?? tez wolalbym zjesc tabletki niz zjadac niesmaczna husteczke z benzydamina w srodku :P
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
w benalginie było 50mg benzydaminy. został niestety wycofany ze względu na naudużywanie do do celów wiadomych nam;) chyba gdzieś w 99 go wycofali. a szkoda, nie trzebaby było sie meczyc z TR
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
no faktycznie, prawie zawsze pani w aptece pytala po co. Jak to po co? Do apteczki na wycieczke szkolna, hehe.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.