Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
W moim przypadku jakąkolwiek dawka kończy się pobudzeniem i brakiem snu na przynajmniej 16h, problem w tym,że nie pobudza fizycznie i organizm po takim braku snu zaczyna zdychać,a i tak NIE DA się zasnąć.
  • 59 / 2 / 0
Weekendowa przygoda z benzą uświadomiła mi, że nie powinnam sie tego juz tykać. Takiego czegos nigdy nie przeżyłam i od soboty rano, az do po południa w poniedziałek (czyli dzisiaj) jest kurwa ciężko. Jestem wyprana z sił fizycznych tak bardzo, ze chyba nawet sie zaczyna rozwijac mi przeziębienie. Czuje sie tak paskudnie przygnebiona, az zaczne znowu brac setraline regularnie. Wiem, problemy z psychiką, choroba mojego dziadka i zmartwienie rodzicow sytuacja finansową koszmarnie sie odbilo na mojej fazie na benzydaminie

Cała faze przezylam w nocy i caly czas slyszalam jakby moi bliscy gadali o zlych rzeczach. Totalny syf

Gdybym sie nie zmusila do spania to nie wiem czy te 40 godzin bez snu zamieniłoby sie wiecej i co by sie ze mna stało

Pamiętajcie, jak macie slaba psyche i ciezka sytuacje zyciowa to nie bawcie sie w tego dysocjanta
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 513 / 109 / 7
To nawet nie jest dysocjant tylko deliriant nie wiem czemu na forum jest w kategorii dysocjanty ale trochę szkodliwa jest ta błędna kategoryzacja bo jakiś fan DXM czy kety może się zasugerować i zrobić sobie kuku
  • 1 / / 0
Macie jakieś porady przed pierwszym zażyciem? I od jakiej dawki najlepiej zacząć? I czy lepiej samemu czy ze znajomymi?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.