Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 9 / 0
@Nightmare240493 do końca nie wydaje mi się, że jest to takie proste z tym uszkodzeniem wzroku. Co prawda, to prawda. Sam jestem tego przykładem, że benzydamina w jakimś stopniu uszkodziła mi wzrok. Nie jest to uciążliwe, wręcz na codzień tego nie zauważam, gdyż wzrok mam bardzo dobry i wadę mam na poziomie 0,25. Chodzi mi tutaj bardziej o tworzenie się mętów ciała szklistego. W polu widzenia, a zwłaszcza gdy zamknę oczy, podczas ruszania gałkami ocznymi razem za nimi podąża taki a'la robaczek. Jeżeli chodzi o uszkodzenie wzroku, to można mówić jedynie o uszkodzeniu siatkówki.
  • 17 / 1 / 0
Myślicie, że benzydamina jest mega chujowym pomysłem jak się jest chorym na psychice i bierze się leki ? (bupropion 150 mg pregabalina 150mg) Czy jest 100% pewność że mi to jeszcze bardziej rozwali głowę ? Mam za sobą doświadczenia z grzybami i jestem fanką halucynacji stąd chęć na cipacza.
  • 1287 / 327 / 12
nawet będąc w pełni zdrowia na umyśle zażywanie jakichkolwiek deliriantów jest pomysłem ryzykownym i nieprzywidywalnym w skutkach… niemniej uważam, że warto wpisać sobie tę substancję do ćpuńskiego cv bo profil działania jest bardzo oryginalny, może nie uświadczymy jakiś ciężkich rozkmin i oświecenia ale halucynacje są unikatowe
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 17 / 1 / 0
Właśnie dlatego tak kusi, te problemy ze wzrokiem czy nerkami jestem w stanie zaakceptować i przeżyć, boje się trochę że przez to, że mam psychikę walniętą to halucynacje będą naprawdę przerażające wyciągnięte z samych najciemniejszych zakamarków mojej głowy, ale chyba właśnie o to w tym chodzi... Najwyżej napisze Trip raport z jakiegoś psychiatryka
  • 87 / 27 / 0
Zażywałem benzydaminę mając ogromne problemy psychiczne. Zdiagnozowany borderline, głęboka depresja lękowa. Do tego parę razy na benzie było już po pierwszej próbie samobójczej gdzie generalnie miałem dość mocno już wyjebane w życie / zdrowie i chciałem zdechnąć. Halucynacje w tym okresie były różne. Zdarzały się rzeczywiście straszne i poryte, mimo że zupełnie abstrakcyjne i patrząc z perspektywy czasu bezsensowne i pojebane, to w czasie "fazy" mój mózg odbierał je jako stuprocentową prawdę, tak jak urojenia, schizy które się pojawiały. Zdarzały się też przyjemne fazy jedynie z powidokami, tymi często opisywanymi robakami i pająkami chodzącymi po pomieszczeniu. Generalnie nie ma reguły i żadne set&settings na mnie nie działało i nie było reguły czy wpłynie ono na to że lot będzie pozytywny czy negatywny
  • 40 / 4 / 0
w jaki sposób najlepiej jest to zażywać? wsypalismy z ziomkiem 4 saszetki do półlitrowego icetea na pół i w smaku była masakra czy morze jest jakiś sposób żeby zniwelować ten smak?
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 43 / 7
W jednej saszetce (9,4g) masz 0.5g benzydaminy, cała reszta to sól. Wypiliście ice tea z 2g benzydaminy i ~36g jebanej soli. Następnym razem pozbądźcie się soli zwykłą ekstrakcją wodną - rozpuszczasz zawartość saszetki w zimnej wodzie, a następnie przelewasz przez sączek. Sól rozpuści się w wodzie i razem z nią przeleje się przez sączek, a benzydamina w nim zostanie (może zostać nieznaczna ilość soli). Benze możesz pakować do kapsułek żelowych czy wrzucić do napoju.
  • 586 / 123 / 0
Czy benza ma jakiekolwiek inne mozliwe zastosowanie np w nizszych dawkach jako pseudostymulant?
  • 1287 / 327 / 12
można zrobić mixa z dexem tzw BXM ale to jazda bez trzymanki jeśli chodzi o efekty,

sam się przymierzam w imię nauki ale to trza dobrze rozplanować z dawkami no i zacząć jak najwcześniej z samego rana ze względu na długość działania benzy - wpierw cipacz a gdy się rozkręci dorzucić DXM, jescze tylko kwestia gdzie bo w domu na pewno nie marnowałbym takiej przygody :psycho:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 87 / 27 / 0
02 września 2024techniczny pisze:
Czy benza ma jakiekolwiek inne mozliwe zastosowanie np w nizszych dawkach jako pseudostymulant?
W niższych dawkach niby coś tam stymuluje, aczkolwiek na mój przeżarty ćpaniem organizm nie działało to jakoś dobrze ani przyjemnie...
@neurotoXXXsick
A ja chyba jednak ze względu na bezpieczeństwo i nieprzwidywalność fazy, zwłaszcza przy pierwszym eksperymencie z taką mieszanką doradzałbym jednak DOM. benza sama w sobie potrafi być nieobliczalna i potrafiłem łapać na prawdę realistyczne odklejki będąc w domu na niej, nawet przy sprawdzonej, wydawałoby mi się "bezpiecznej" dawce dla mnie, z którą byłem obeznany, czyli okolice 4 saszetek. Przy dorzuceniu dexa (który na mnie na przykład działa tragicznie) może być z tym jeszcze gorzej ...
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.