Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Jak czytałem wiele tripów innych, to miałem małe obawy co do benzy. Ale potem żałowałem, że nie skroiłem więcej. Teraz chcę zarzucić ze 3+DXM, potem 5-6 zależy jak będzie..

Jeszcze jedno. W FAQ było napisane
"ZALEWAMY PROSZEK WODĄ! BROŃ CIĘ PANIE BOŻE WSYPAĆ PROSZEK DO WODY!"
jaka różnica jak zrobię na odwrót i do wody wsypę cipacza? :finger:
  • 37 / / 0
Ciekawe doświadczenie przeszedłem: 2 saszetki i odwiedzenie wieczorem cmentarza. Mianowicie każda świeczka i jej poświat to nowy świat. Polecam dla mistyków.
  • 13 / 1 / 10
Nie wiem czy ktoś już o tym nie pisał (pewnie tak), ale z własnego doświadczenia nie polecam łączenia benzydaminy z alkoholem, bynajmniej z powodów zdrowotnych; chodzi mi najbardziej o to, że alkohol "wycisza" tripa, szczególnie wizualnie (po wzięciu dwóch saszetek popitych dwoma setkami czułem i widziałem o wiele mniej niż po dwóch saszetkach "na czysto").
This is a work of fiction. Names, characters, places, events and incidents are either the products of the author’s imagination or used in a fictitious manner. Any resemblance to actual persons, living or dead, or actual events is purely coincidental.
  • 2 / / 0
Czy warto zarzucać 1g tego specyfiku?
Ważę 79 kg.
Każdy ma w sobie wariata.
  • 1794 / 123 / 0
Nieprawda, alkohol wraca efekty benzy po czasie, kiedy nie powinny już występować (jee, pioruny again). I to u każdego z 4 szczurów obecnych na każdym z dwóch doświadczeń zbiorowych.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 5 / / 0
Witam witam. Ogółem jestem nowy w tym temacie (Mowa o ekstraktowaniu Benzydaminy, nie o ćpaniu :rolleyes: ) Tak więc.. Dzisiaj postanowiłem sobie przyrządzić co nieco ów substancji z trzech saszetek TR i no zacząłem tak jak raczej się powinno. Wsypałem ów zawartość saszet do szklanki, zalałem ją 75 ml zimno-chłodnej wody (Prosto z kranu, może postała minutkę w lodówce), wymieszałem dość neutralnie, zero wleczenia się ani żadnych ostrych ruchów i po tym, przyrządziłem tam sobie lejek, nałożyłem na niego woreczek od herbaty, minęła minuta, może dwie (W tym czasie przygotowywałem lejek do roboty rzecz jasna) i zacząłem wylewać ów roztwór do lejka. Końcowym efektem powstało mi coś takiego:

[ external image ]

Następnie oczywiście wycisnąłem ów woreczek jak tylko dało radę wedle przepisu, położyłem, dałem wyschnąć. Potem oczywiście woreczek rozerwałem, przesypałem na pudełko i wyglądało to tak:

[ external image ]

(Oczywiście tutaj było to jeszcze no.. Wilgotne.) Poczekałem jeszcze z tym jakiś czas po czym po prostu chwyciłem za kartę i to przetasowałem, poukładałem w jakiś sens i finalnie posiadam takowy gwiezdny pył:

[ external image ]

A teraz Grande Finale, pytanie. Czy owy ekstrakt został dobrze wykonany oraz przeprowadzony tak w miarę na czwórkę z plusem i najważniejsze - czy z tego w ogóle pozyskam jakiegokolwiek tripa, jakieś solidne halucyny czy coś, he? Konkretniej - Czy jak jebne, to mnie zmiecie? Z góry, stukrotne dzięki mordki!
  • 3007 / 7 / 0
EldoPresidento się postarałeś, późno napisałem ale pewnie bania trzymała mocno i srogo.
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 179 / 0
Zombisztajn, ty tu jeszcze wracasz ? hehe :D Widziałem już tutaj twoje posty pare dziesiąt stron wcześniej i zauważyłem że i ty i ja to takie hardcory w picu benzy bez ekstrakcji ^^ :D
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 2538 / 215 / 0
Chyba AUTODESTRUKTORY nerek a nie hardkory :p Ekstraktujta chłopaki bo będą z Was wraki.
  • 1794 / 123 / 0
Kurwa już się dość Doret bez ekstrakcji nażarłem, by jeszcze benzę bez ekstrakcji żreć. Chuj z nerkami, bo to tylko narząd mojej nędznej powłoki i niech gnije, no ale kurwa ten kapeć po wyekstraktowanej benzydaminie był nie do przebicia przez alfę nawet, przerwa na siku/picie co 5 (albo mniej) minut jak tripowaliśmy 5 osobową grupą. To przecież benza bez ekstrakcji = śmierć z wysuszenia chyba. Ja tam zawsze byłem wrażliwy na odpowiednie nawodnienie, więc pierdolę, w beduina się nie bawię.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.