Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Doświadczenia po tym są świetne, ale niestety mija miesiąc od spożycia 2 saszetek a ja wciąż miewam regularne nawroty (szczególnie nocą), a jak zapalę mj to zamiast jej w większości czuję benzydaminową fazę. Zaznaczę, że waliłem bez ekstrakcji, cały proszek zmieszany z wodą. W jakim celu się ją właściwie przeprowadza ? Jak długo będzie się wydalać ta substancja z organizmu ??
  • 2372 / 56 / 0
Zajebałeś benzę BEZ oddzielenie soli? łooo kurw %-D :wall: Masz idioto, preczytaj sobie: http://talk.hyperreal.info/faq-t33996.html .
benzy dawno już nie ma, to co zostało to POWIDOKI, ale widzę się nawet nie chciało przeczytać tylko zajebałeś bez żadnych informacji.
SZACUN (a tak szczerze, to NIE) :)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 48 / / 0
Tez jebalem po 3 saszety max bez ekstrakcji. Nie powiem, bo w chuj ciezko byli to przelknac, nawet bylo przepierdolone, ale nie uswiadczylem zadnych skutkow ubocznych. Generalnie juz wiecej tego nie tkne, nie warto jebac sobie glowy taka chujnia. Nie powiem ze ostro nie bylo, ale to nie do konca to!!
poniższy teksty był efektem stanu potocznie zwanego chęcią wypowiedzi
  • 2372 / 56 / 0
Nie chodzi o to, że zaraz się jebnie, ale sól jest toksyczna dla organizmu i jebie dość wątrobę i nerki. Mimo, że Ty nei odczułeś, to one na pewno.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 48 / / 0
Odczulem te nereczki i to dosc mocno, jebalo mnie po 2 dniach od sruby. Wiem, ze sol w takiej ilosci jest w chuj kiepska dla organizmu, ale sytuacja wymusila podjecie radykalnych metod dzialania. Wiesz jak jest:)
Chociaz w sumie od kiedy to wypilem w chuj duzo nakurwiam soli do potraw, bo wszystko wydaje sie dosc czerstwe, no ale moze to zbieg okolicznosci, albo bog tak chcial:))
poniższy teksty był efektem stanu potocznie zwanego chęcią wypowiedzi
  • 418 / 1 / 0
Interesuje mnie BXM koty:*

Mam ziomka który nigdy nie probował benzydaminy, za to DXM kilka razy. Ja próbowałem i tego i tego, najwiecej wjebalem 21 tabsow i osiagnalem 2platteu.
Chce żeby było mocno, mam dwa lozka w pokoju, polozymy sie w ciemnosci i chcemy pofazowac. Tutaj pytaniee:
Ile benzydaminy? ile dexa? I co najpierw wrzucic, z jakim odstepem czasowym? domyslam sie ze ziomek troche mniej dexa.
Pozdrawiam :diabolic:

no i takie pytanie z innej beczki, dwa dni wczesniej chcemy wdupic 2C-P, nie bedzie zadnej tolerancji krzyzowej czy innych kurestw pomiedzy?
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 1794 / 123 / 0
- Benzydamina + DXM = BXM – stosunek najlepiej trzy saszetki do jednego opakowania tabletek. Trip zmienia się całkowicie – nie polecane przeze mnie na pierwszy raz z benzydaminą.
W FAQ jak byk jest.
szymonkus pisze:
no i takie pytanie z innej beczki, dwa dni wczesniej chcemy wdupic 2c-p, nie bedzie zadnej tolerancji krzyzowej czy innych kurestw pomiedzy?
Ni będzie.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 418 / 1 / 0
wiem, czytałem. po prostu myślałem że to kwestia indywidualna, sorry i dzięki^^
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 48 / / 0
szukałem w wyszukiwarce potem w wielu tematach, dlatego proszę o udzielenie kilku przyjaznych info:
co z tymi oczami, źrenicami?
wziełem 1,1grama, które ładnie przeleciało w chusteczkę zapakowane'; i po kilku godzinach stałem się szczęśliwym posiadaczem dalekowzroczności.
oczywiście, wcześniej zero problemów ze wzrokiem, jadłem cipacza kilka razy i nigdy nie spostrzegłem czegoś niepokojącego.

powiem też tak, jest już coraz lepiej, mogę pisać tekst na klikaturze bez większych problemów, chooooooociaż %-D
6 godzin temu nie było tak wesoło.

tak pozatym, to czuję się świetnie %-D

edit: o ile modek nie wyśle mnie do prawidłowego postu, proszę o info co może się stać podczas zażywania większych dawek?
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2014 przez MakhPatent, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 44 / / 0
Czy ktoś się spotkał z podobnym przypadkiem, bo do tej pory nie wiem co się ze mną dzieje i chciałabym jakiejś porady: Miesiąc temu pierwszy raz wzięłam benze, faza lajt, na zejściu spaliłam lufkę i do rana umierałam, serce zapierdalało, pisk w uszach itd. Od tej pory nawet po spaleniu 2 buchów wpadam w paranoję, nie mogę ogarnąć pracy serca i w ogóle swojej świadomości- przez pierwszą godzinę jest naprawdę ciężko. Czy to tylko rysa na mojej psychice czy coś może siadło na serce i czas się zbadać?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).