Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
Witam. Ostatnio pierwszy raz wziąłem benzydamine i po ekstrakcji nie było wcale czuć soli. Tylko gorzki, mdły smak. (kodeina jest chyba gorsza w samku).
Wszystko robiłem tak.
Do szklanki wsypałem 2 saszetki i zalałem 50ml zimnej wody. Mieszałem przez 3 minuty i zostawiłem w spokoju na kolejne 10. Potem przelałem to na filtr z chusteczek(podwójny) i poczekałem kilka minut, aż przestało kapać. Następnie filtr położyłem na kaloryfer, żeby szybciej wodę odparować.
Zeskrobałem biały proszek z filtra do szklani i zalałem wodą.
Smak nie był wcale słony. Nie poczułem tam nawet odrobiny soli.

Czy zrobiłem coś nie tak? Wszyscy tu czują sól. A może tak dobrze wyekstrahowałem (w co wątpie ;D)
  • 2 / / 0
3 raz układam swoją wypowiedz:

Jak można stwierdzić toksyczność benzydaminy przy jednoczesnym przyjęciu? czy 1-2 torebki wzięte raz mogą spowodować nieodwracalne uszkodzenia układu nerwowego przy złym sporządzeniu ekstraktu? Czytałem kiedyś, że stojąc na wprost światła i przesuwając rękę pojawiają się bąbelki/fraktale, które mają świadczyć o uszkodzeniu mózgu. Czy po ów 1-2 torebkach można sieczegoś takiego nabawić? jak można by było ewent. stwierdzić uszkodzenia ukł. nerwowego?
Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik bcrich jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
Skoro miałeś fazę i nie czułeś soli Rexelder to znaczy że wyszła pięknie, to chyba logiczne :)
Jak na moje to powidoki, czyli taka faza przez max pół roku, żadne poważniejsze uszkodzenia i po 1-2 torebkach tego nie doświadczysz raczej, zresztą to zbyt mała ilość nawet na porządną faze :)
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 4 / 0
Zna ktoś jakiś w miarę łatwo dostępny (i tani) sposób na nadciśnienie? Po 4 saszetach muszę trzymać głowę maksymalnie przekrzywioną w dół, inaczej ból z tyłu głowy mnie niszczy. Picie melisy nie pomaga.
  • 58 / / 0
Zombisztajn, wędrowycz wy to hardkorzy jesteście. Ja się ciągle nie mogę otrząsnąć z tego całonocnego badtripa z martwym noworodkiem, chciałbym sobie zarzucić cipacza no ale(nie)stety mózg mi niepozwala bo reaguje na to mdłościami. Można coś z tym zrobić? Hipnoza nie wchodzi w gre :-)
Uwaga! Użytkownik Anscenic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 616 / 4 / 0
Jo tam hardorzy, chleb powszedni i tyle. A Twoje mdłości to od smaku tego specyfiku a nie od badtripa pochodzą.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 2 / 0
Anscenic pisze:
Ale(nie)stety mózg mi niepozwala bo reaguje na to mdłościami. Można coś z tym zrobić?
Nie myśleć po prostu o tym, że zżera się bombkę z cipaczem.
Mi zawsze schodziło się nawet do pół godziny by zjeść jedną bombkę, gdzie na sam jej widok wykręcało mi mordę o 360 stopni, a o położeniu na język to nie wspomnę.

By uniknąć takich ekscesów, wystarczy wyłączyć umysł, położyć szybko bombkę na koniec języka, wsadzić szklankę z zapoją do ust, połknąć i zapić dużą ilością płynu (najlepiej jakiś gęsty sok).
Ważne, by się nie zastanawiać tylko zrobić swoje jak najszybciej.
Z czasem się przyzwyczaisz.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2011 przez akaz, łącznie zmieniany 1 raz.
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 2 / / 0
Właśnie mam swój pierwszy raz z benzą. Polecam popijać ją barszczem czerwonym, w miarę ostudzonym. Nic a nic nie czuć, neutralizują się smaki i czujemy jakbyśmy pili wodę. Zażyłem ponad 40 minut temu, jak na razie tylko lekkie powidoki i problemy w odbieraniu kolorów. Wziąłem 3 saszetki, oczywiście po ekstrakcji z bardzo zimną wodą.
  • 120 / / 0
Mam pytanie. W związku z tym, że rodzice robią mi wyrywkowo testy na narkotyki ze śliny to czy benzydamina wychodzi na multitestach?
  • 3248 / 3 / 0
benzydamina nie powinna wyjść na multitestach. Na tych najpopularniejszych na pewno nie.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.