Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
12 września 2025Poluska pisze: Nie no, ale co do powidokow to ja mówię prawdę, ale co do glowy i szkod w mozgu mogę się tylko i wylacznie domyślać. Wiadomo. Wszystko orzeknie lekarz czy serio mi sie cos od cpania odkleiło czy nie
Odstaw wszelkie używki,.ogarnij terapię i będzie dobrze.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
scalam stteetart
Wiem, wiem, nie wolno pisać posta pod postem ALE mam update. Nic mi nie jest z głową w sensie neurologicznym. Dowiedziałam się, że można dostać więcej ataków padaczki niż jeden w życiu po czym okazuje się, że to nie padaczka tylko zwykłe przeciążenie układu nerwowego np zarywaniem nocek na grze. Teraz jedyne czego jestem pewna to dalszej diagnostyki, ale w celu nerwicy. Moje wszytskie bóle nie bóle to zły stan psychiczny i niezbyt higieniczny tryb życia. Bywajcie zdrów kochani <3
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Co do nerwicy - daj znać.
Możesz pomóc lekarzowi/terapeucie. Zacznij notować kiedy i w jakich okolicznościach nasilają się te napady.
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
25 października 2025THCKurvo pisze: cipacz to najgorszy syf... probowalem juz chyba wszystkiego od alfy az po mete... od dexa po klony... od mj do waporyzowanej heleny... ale kurwa cipacz mnie pokonal xd wszedzie "blyskawice" samopoczucie chujowe bezsennosc i wrazenie ze ktos chodzi mi po chacie sprawily ze bralem to tylko raz i kurwa nigdy wiecej... najgorszy byl bol glowy po 10h od zarzucenia... ale ten bol moze byl spowodowany zjazdem po fudze ktora walilem dzien wczesniej... pamietajcie dzieci nie ma co probowac dragow ale jak juz lubicie i chcecie to nie probujcie cipacza to jest najgorszy syf jaki mozna przyjac...
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.