Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 146 / / 0
@Karolek miałem tak samo ;) co do łączenia brefa/3mmc z furanami to odradzam, po takim mixie miałem lajtowy ZS.
  • 21 / / 0
apb 6 +5 pellets(40+35) 2 szt godz 11:15 po kosciele i snaidaniu ,

waga : 83kg
wzrost 170
ladne oczy :D
brunet

podane doustnie teraz zaczynam probowac to sniff polowe tab
rozkruczylem tabsa i zaczynam to jeb!!!mam nadzieje ze nie czul jakiegos nie pokoju mam zamiar dobrze sie czuc i to wspominac :) a wiec sniff masakra zaksztusilem sie , ale lekko wchodzi i jestem podwrazeniem nie dzaialania ,a metoda przyjecia
rasumujac jak tak dalej pojdzie to przedawkuje bo to nie keton :)
  • 349 / 4 / 0
Jakoś poraz drugi zdarzyło mi się zmiksować krążki miks 5 i 6 APB z 4 ACO DMT. Dla mnie bomba. :-D

Do zwykłego otwarcia przy 4 dochodzi pobudzenie, większa chęć na robienie czegoś fizycznie. Bo samo 4 ACO jak to tryptamina powoduję u mnie ociężałość fizyczną.
Naprawdę super połączenie! :-p
  • 24 / / 0
Ostatnio miksowałem 6 i 5 APB w stosunku 2:1. Euforia była zajebista jak po dobrych piksach ale nadal brakowało stymulacji, najchętniej cała noc nie ruszał bym się z kanapy. Co jeszcze do tego dodać na pobudzenie?? Tylko nie fizyczne a umysłowe, nie chce już bardziej obciążać serca i układu krwionośnego. Myślałem nad eth-cat w śniegu, N-etylobufedronem lub bufedron powder.
  • 31 / / 0
ile trzeba wszamać pelletów (50mg 5 apb + 60 mg 6 apb) na dobrą fazę ? czy taka mieszanka mocno różni się od szóstki solo ?
Środek przeznaczony do badań chemicznych, nie do spożycia przez ludzi.
  • 24 / / 0
Ze znajomymi zjadłem po jednym i efekt był na granicy placebo ale wydaje mi się że dla laski od 1.5 do 2szt powinno być ok ;-) Jak chcesz mieć dobry efekt to lepiej sama wymieszaj 6 z 5 APB
  • 377 / 3 / 0
Mi osobiścnie miks 5 z 6-APB się nie spodobał. Moim zdaniem trochę nie to o co chodzi. Tak jak pisał giecik, dalej brakuje stymulacji, tak jak po samym 5-APB zawinął bym się w kołdre (kurewskie zimno) i zamarł. Lepiej jeść samo 6-APB w dawkach 125mg+. Dodatkowo po co miksować, skoro 5-API oferuje ciekawą, nienachalną stymulację, nie usypia i daje to co 6-APB, tzn. jest fajnie, albo 5-MAPB, chyba jeszcze lepsze :D
Whole life is about "up" and "down".
  • 1628 / 196 / 0
sieciarz pisze:
Jakoś poraz drugi zdarzyło mi się zmiksować krążki miks 5 i 6 APB z 4 ACO DMT. Dla mnie bomba. :-D

Do zwykłego otwarcia przy 4 dochodzi pobudzenie, większa chęć na robienie czegoś fizycznie. Bo samo 4 ACO jak to tryptamina powoduję u mnie ociężałość fizyczną.
Naprawdę super połączenie! :-p
Mógłbyś napisać coś o dawkach? Mam w planie taki miks... :rolleyes:

Mam do dyspozycji 5-apb 6-apb pellets w proporcjach 50/60 i ze 100mg 4-aco-dmt. To może po jednym(jest nas dwoje) i 25mg 4-aco-dmt? :P
  • 2334 / 9 / 0
Zależy od oczekiwań i doświadczenia. Ja bym jadł 40mg i 1,5 piguły.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 338 / 1 / 0
5apb + GBL, ktos probowal? GBL nie rozjebie fazy? na sen mam smaczniejsze specyfiki dlatego polal bym na fazie jak cos, jakies rady?
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.