Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
Witam,
Glownie po fecie,mam przez 3-4 tygonie glod straszny pzremija,ale jak powzycb sie uzaleznianuie od benzodiazepin? zacvzelo sie midazozolamu,pozniej dizepamu,u,ponziej xanax i klonazepam.obecnie musze brac konskie dawki lekow i zatsanwiam czym wzmocnic dziealnie benzo,ale dobzre jaa juz niue moge ytak zyc codzzienie rano musze zajebac 4-8mg klona z piwem i czasem xanax(slabo na mnie dzialA> jakis pomysly na wzmocniemie benzo? ^_^

bralem prometazyne i difenydramine ale nie salbo zwobo zwiesza dzialanie.a wogole slyszalem oopinie ze samo benzo znie slyzy do cpania ja cazsa biore te tego tramal i jest ok
mioze carispoprodol bo jest tani przemienia sie w barbirurany?(srednia dawka Co tym sadzicie?
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanKalahan »
Krążą plotki, że sok grejpfrutowy wzmacnia benzo.

Próbowałem z Lorafenem, ale szybko zaprzestałem, bo tylko mnie ten mix zamulał.
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
PanKalahan pisze:
Krążą plotki, że sok grejpfrutowy wzmacnia benzo.
tylko niektóre np. alprazolam i diazepam
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 79 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Son Of Earth »
Za to alkohol wzmacnia wszystkie.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
...i wchodzi z nimi w tolerancje krzyżową na niekorzyść benzo. I ponoć zwiększa toksyczność, nie wiem tylko wszystkich czy tylko części z nich. Najlepiej po benzosie ściągnąć kilka kopsztuchów baki i jest elo :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Depresyjne działanie klonazepamu na OUN wzmagają m.in. inne leki przeciwdrgawkowe, trójpierścieniowe leki przeciwdepresyjne, inhibitory MAO, leki nasenne
i uspokajające, środki znieczulające. Mam w domu imipramine zobaczymy czy cos wzmocni dzialane klona ale wrzucam dzis max 1 tabs bo robie se detox i maly odwyk do piatku :P

Na ulotce imipraminy jest napisane: Imipramina nasila dzialanie alkoholu i lekow dzialajacycgh depresyjnie na osrodkowy uklad nerwowyw jao np. XanaX,Luminalum,Dizazeoamum,środków znieczulania ogólnego czyli wiekszosc benzo ??? Klony pewnie mi to tez podbije ;]]] Mam cala paczke zakurwilem starej ze szafk ;;] Zara zakurwie ze 2 tabs i zoboczymy kiedys jak sama imimpramine jeblem to czulem sie lekko zmulony zobaczymy mix z klonami ale i tak klony to syf nastepnym razem ide po zomiren

Wrzcilem 3 imipraminy i jednego klona zobaczymy skutki :) Tak btw imipramina juz wycofana z obrotu ale stara miala zaszyta w szafce xD

2 klony i 4 imipraminy i mam pipe jak rzoledz tak obraz mi sie rozmywa i lekki nieogar Xd
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2008 przez cpunex, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
pilleater pisze:
...i wchodzi z nimi w tolerancje krzyżową na niekorzyść benzo. I ponoć zwiększa toksyczność, nie wiem tylko wszystkich czy tylko części z nich. Najlepiej po benzosie ściągnąć kilka kopsztuchów baki i jest elo :)
No i łatwo wylądować w wiedniu kradnąc zupełnie niepotrzebne rzeczy %-D na dodatek nic nie pamiętając
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Za duzo tej impraminy skaczylo sie tak ze usnalem juz o 19 i znowu kurwa przypal :/ Ale ja juz pierdole stara moze mi naskoczyc na huja
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
cpunex pisze:
Za duzo tej impraminy skaczylo sie tak ze usnalem juz o 19 i znowu kurwa przypal :/ Ale ja juz pierdole stara moze mi naskoczyc na huja
tak szanujesz matkę śmieciu pierdolony?? ona cie wychowała karmiła ubierała przez x lat a ty teraz co dla niej robisz?? tylko wpierdalasz te klony i robisz z siebie debila w domu, poza domem, a ostatnio nawet w internecie
Co żeś kurwa dzisiaj przyniósł do domu co? twoja matka powinna cie już dawno wypierdolić na ulicę i zamiast ciebie wsiąść jakiegoś dzieciaka z sierocińca na adopcję. Z nowego przygarniętego potomka miałaby na pewno więcej pociechy niż z ciebie
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 3 / 0
http://docs.duckduckgo.com/viewer?a=v&q=cac ... gc_08DKZ9Q

Przeczytajcie sobie cały ten artykuł. Wiem, że jest długi, ale naprawde warty uwagi. Są w nim podane sposoby walki z bezsennością, gdzie benzodiazepiny podawane są tam za leki pierwszego rzutu. Oprócz tego autor podaje wszystkie substancje w tym głównie leki (niektóre bez Rp), które zarzyte rownolegle w znaczący sposób przedłużają i wzmacniają działanie benzodiazepin. Co bardzo ciekawe wśród tych substancji znajdują się popularne antydepresanty takie jak fluoksetyna czy sertralina oraz leki antyhistaminowe, często dostępne bez recepty. Jednak najciekawsze co wyczytałem w tym artykule, to dobroczynne działanie soku grejfrutowego, który również jest bardzo skutecznym specyfikiem i to w dodatku dostępnym w każdym spożywczaku. Podobno wydłuża działanie alprazolamu nawet o 40 % jednocześnie wzmacniając jego działanie. Życze miłej lektury :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."