Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1941 / 193 / 0
24 lipca 2018Astros pisze:
Demis pisze:
Ja to kurczę, lubię tą zamułę po benzo. Chyba, że to alpra, ale w sumie cała reszta jak mnie zamula to mi to pasuje.
Wszystko, byle by nie rzeczywistość [emoji2]
Dokładnie! A by zniszczyć resztę swojej psychiki polecam psychodeliki %-D Szczególnie w moim przypadku. Wtedy mam hiperrzeczywistość w momencie, w którym jestem na detoksie od wszystkich substancji, które ograniczają mi rzeczywistość. To jak gasić pożar benzyną :heart:
Take DXM and Be Happy
  • 1305 / 162 / 0
Nie maykel pomoc zk będę miał dobra pomoc z zewnątrz g :cheesy: tytoniu dużoB i klony będą tramal też :-)
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 11 / 0
Zauwazylem, ze jak sie zarzuca po przerwie tj. =< 6msc male dawki co jakis czas (tj. 1mg|2mg rzadziej niz raz na tydzien), to tolerka nie wzrasta. Za przyklad posluzyl klon.
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 1305 / 162 / 0
Trochę trampka kodeiny alpry klona i haloperidolu fajnie grzeje

Mi tolerka Ponad roku nie brania tolerka wróciła w ciągu tygodnia
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 11 / 0
ja mowilem o stalych dawkach jakos raz na tydzien. nie o zwiekszaniu dawek codziennie przez tydzien
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 1305 / 162 / 0
To zadnej tolerki nie dostaniesz wyluzzuj
  • 784 / 46 / 0
Ja 10 dni bez klona, ból zaleczam alpra w dawkach 2 do 5mg dziennie i jest git, teraz dałem 150 mg kodzi jeszcze została cała paka do wykupu alpry więc do końca miecha wystarczy. Jeszcze 5 pak klona lata obok a ciśnienia takiego jeszcze nie ma.
  • 1941 / 193 / 0
Zamienił stryjek siekierkę na kijek :D
Take DXM and Be Happy
  • 174 / 11 / 0
25 lipca 2018Anabolik pisze:
To zadnej tolerki nie dostaniesz wyluzzuj
Wiem, ze nie dostane dlatego sie podzielilem tym z innymi :retarded:
  • 1305 / 162 / 0
[*][align=][/align]Leo benzozercy Mii mama wczoraj grzebala w szafce i wszystko zajebalaa i teraz mam worki każdy na 1 dzień 6mg klona i 850 mg Tramalu aż poniedziałku nie mogę tracić kasy bo alpra jest drogą i do tego może daC tramal bez znizki
Dexx nie kasuj prostą jaj po prostu lubię tj dział i się udzielam inne działy są hujowe
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.