Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 156 / 2 / 0
Czy Apap noc lub aviomarin wzmacnia odczuwalnie benzo? Jak tak to ile musze zajebac tego Apapu noc ? Jak ktos bral niech sie wypowie ;-)
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
Nie wzmacniają działania benzodiazepin. dimenhydrynat, albo difenhydramina mogą co najwyżej potęgować działanie nasenne benzodiazepin. Jednak jedzenie apapu noc w ilości większej niż wskazana, może być niebezpieczna dla zdrowia. Jedna tabletka na 25mg difenhydraminy zawiera aż 500mg paracetamolu. Branie większych dawek Paracetamolu jest szkodliwe, szczególnie jeśli ktoś nierozważnie łączy go z alkoholem etylowym.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
Ja kiedyś wpieprzyłem 6 tabletek apapu noc do Acodinu, bo myślałem, że to idealna dawka i prawie zapadłem w kime po 30 minutach. Jak co na dodatek odradzam się bawić Apapem noc, bo ja brałem go 3 razy z rzędu i miałem bóle w klatce piersiowej(COś jakby kłócie ostre)
Ćpuny boją się nas, bo wreszcie nadszedł nasz czas.
  • 1743 / 25 / 0
Kuło w klacie bo się od parasyfu wątroba powiększyła i napierała inne bebechy :) Anty-histaminy do benzo nie bardzo, lepiej leciutko zwiększyć benzo - tymbardziej, że dawka terapeutyczna = rekreacyjna wśród benzosów (tak uważam).
Non omnis moriar.
  • 20 / / 0
Czy coś się stanie alprze w postaci zomirenów przechowywanych przez miesiąc poza blistrem? Do blistra ich spowrotem nie wjebie, a do ryja nie chce. Jakieś sugestie jak je przechować? Narazie leżą w kapsułce żelowej w ciemnym miejscu. Mogą tak zostać?
Uwaga! Użytkownik Wieczerza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 9 / 0
Są takie szklane pojemniczki po różnych lekach, jest taki fajny jeden na piasek w nerkach i chyba bez recepty :-)
  • 8103 / 906 / 0
Ja sie racze Valium od ponad tygodnia,ten spokoj :*) .Bardzo lubie diazepam,jest idealny.Dziennie zjadam sobie 10 mg i przez caly dzien czuje zadowalajace mnie dzialanie.
Od 2 tygodni mieszkam w Hiszpani,ciesze sie ze wynioslem sie z takiego kraju jak Polska.Mentalnosc ludzi oraz styl zycia w tym kraju mi nie odpowiadal,no i oczywiscie klimat :cool: .

Pozdro!

ten post mial byc w knajpie,prosze o przeniesienie :)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1488 / 21 / 0
UJebany pisze:
Ja sie racze Valium od ponad tygodnia,ten spokoj :*) .Bardzo lubie diazepam,jest idealny.Dziennie zjadam sobie 10 mg i przez caly dzien czuje zadowalajace mnie dzialanie.
Od 2 tygodni mieszkam w Hiszpani,ciesze sie ze wynioslem sie z takiego kraju jak Polska.Mentalnosc ludzi oraz styl zycia w tym kraju mi nie odpowiadal,no i oczywiscie klimat :cool: .

Pozdro!

Jeszcze zatęsknisz, poczekaj. Teraz lecisz na Diazepamie więc o emocjach nie ma co tu dużo mówić, jesteś odłączony, ale jak się skończy Valium, zacznie się tęsknota, choćby za pięknymi, słowiańskimi kobietami i polskim piwem. Nie jestem jakimś jebanym patriotą, ale byłem za granicą kilka miesięcy. Na początku fajnie, ale potem nawet benzo nie pomogą. Mnie nie pomagał nawet bromazepam. Jakbym miał pompkę z [H] też by nie pomogło.
  • 8103 / 906 / 0
Masz jebana racje,juz powoli tesknie za krajem.W Polsce bylo mi o wiele lepiej.Wyjechalem do Hiszpanii z zamiarem zostania ale jak dalej tak bedzie wroce do kraju.Fajnie wyjechac na wakacje , ale zmieniac kraj do zycia jest bardzo ciezko.Valium sie jeszcze do tego skonczylo :'( .
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 538 / 6 / 0
Na angielskiej wiki znalazłem info, że nitrazepam jest podobno rakotwórczy. Macie o tym więcej wiadomości ?
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.