Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 193 / 6 / 0
To sie do psychiatry jeszcze zapisz.Jest za darmo i niezłych czubów można w poczekalni napotkać.Tylko troszke długi czas oczekiwania na rejestrację.
problem w tym, że praktycznie co drugi miesiąc spędzam za granicą i nie za bardzo mogę coś konkretnego z psychiatrą uskutecznić. Dlatego pozostaje mi tylko rodzinny, do którego mogę się umówić z jednodniowym wyprzedzeniem. W danii też biorę od rodzinnego alprox, ale już mi za bardzo nie chce tego dawać.
Poza tym afobam jest drogi.W aptece zawsze możesz poprosić o najtańszą wersję leku.
Wiem, ale różnica w stosunku np. do zomirenu jest na tyle niewielka, że szczerze mówiąc mam na to wyjebane ;-)
Na co go dostajesz od rodzinnego?
Na problemy ze stresem związanym z nauką za granicą, lekką fobię społeczną i właśnie problemy z zasypianiem. Ale każda z tych rzeczy jest symptomem w 100% wymyślonym, także mogę zmieniać wersję jak mi się podoba.
Universal truth is not measured in mass appeal
  • 425 / 21 / 0
Ja Ci mówię, że jest problem z rejestracją przy pierwszej wizycie.Później już idzie się dogadać jak masz założoną kartotekę.Przychodzisz, pytasz lekarza czy ewentualnie mógłby Cię przyjąć, bo masz taką sytuację z wyjazdami za granicę i z całą pewnością przyjmie tego samego dnia.Czasem można wychaczyć mało uczęszczaną przychodnię.U mnie jest jedna taka skitrana, że mało kto o niej wie.Babka przyjmuje raz w tygodniu przez 2 godziny i zwykle wychodzi godzinę wcześniej bo nie ma pacjentów.Za to w innej jest przynajmniej z 9 lekarzy, codziennie po 12 godzin i trzeba czekać w chujec długo.Ale na chama też idzie się wpierdolić.
  • 983 / 15 / 0
Afobam może i jest drogi, przynajmniej 1mg, płacę zazwyczaj ok. 35zł i Xanax był tylko kilka zł droższy, ale najlepszy do noszenia na codzień, malutki szklany słoiczek i małe tabletki.
Afobam 0,5mg ten polski z Anpharmu jest tani i nie ma po co bawić sie w zamienniki.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były Lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 193 / 6 / 0
Przychodzisz, pytasz lekarza czy ewentualnie mógłby Cię przyjąć, bo masz taką sytuację z wyjazdami za granicę i z całą pewnością przyjmie tego samego dnia.
hmm, ale mówisz darmowy psychiatra ze służby zdrowia, tak? No to chyba jak teraz w lecie będę to będzie trzeba się przejść, spróbować nie zaszkodzi.
bzdaddict pisze:
Afobam może i jest drogi, przynajmniej 1mg, płacę zazwyczaj ok. 35zł i Xanax był tylko kilka zł droższy, ale najlepszy do noszenia na codzień, malutki szklany słoiczek i małe tabletki.
gdzie znajdujesz afobam 1mg w szklanych słoiczkach? Jedyne jakie spotkałem to 0,5 w normalnych blisterach...
  • 238 / 1 / 0
Są jeszcze w fiolkach plastikowych, białych - takich hmmmm no niezbyt małych. Można prawie schować w dłoni.

Szklanych nie miałem.
  • 983 / 15 / 0
Normalnie w aptece, miałem właśnie tylko 0,5mg z Anpharmu, a 1mg jest produkowany przez Egis, sprowadzany z Węgier.
Te plastikowe słoiki i wielkość tabletek zniechęciły mnie do Alproxu, Afobamu w plastiku nie widziałem, Anpharm - blistry, Egis - zajebiste szklane słoiczki, tylko chyba nie robią słabszych niż 1mg, przynajmniej u nas nie ma.
Jutro dam zdjęcie takiego słoika.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były Lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 193 / 6 / 0
No właśnie tak mi się wydawało, że ten polski afo jest max 0,5. Czekam na foto, bo aż mnie zaciekawiłeś.
bzdaddict pisze:
Te plastikowe słoiki i wielkość tabletek zniechęciły mnie do Alproxu
Słoiczki od alproxu są cudowne, poręczne i idealnie nadają się do przechowywania różnorakich smakołyków. Kocham je!
  • 46 / / 0
Mam takie pytanie do was:
jakie benzo według was jest najlepsze/jakiego używacie żeby się odurzyć ?
Uwaga! Użytkownik zxFlorianzx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shizz »
cięzko odpowiedziec,kwestia prób i błędów. niektorzy pewnie doradzą klonazepam a ja np bym odradził gdyż spie po nim 24h. Z mojej strony najlepszy alprazolam.
  • 193 / 6 / 0
zxFlorianzx pisze:
Mam takie pytanie do was]
Alprazolam. Wiem, że każdemu na prawo i lewo polecam alprę jako najlepszą rzecz na świecie, ale co poradzę na to, że taka jest prawda ;]. Ja benzo używam tylko i wyłącznie rekreacyjnie. Nie potrzebuję się tym leczyć, a nawet gdybym potrzebował, to nie robiłbym tego (jestem zagorzałym przeciwnikiem leczenia farmakologicznego wszelkiego rodzaju depresji, fobii, lęków i innych tego typu pierdół, na które jedynym naprawdę skutecznym sposobem jest terapia).

Alprazolam ma najkrótszy czas działania (do 8h) i największe "pierdolnięcie", także jest idealny rekreacyjnie. W mixach z alko sprawdza się świetnie (chociaż uważaj na dawki, chyba że lubisz przez pół dnia odpierdalać przypały na autopilocie, a potem nic nie pamiętać) i w ogóle jest cudowny :-D

Tylko jeśli to Twoje pierwsze benzo, to nie spodziewaj się zbyt wiele, bo z reguły żeby docenić benzodiazepinową fazę, potrzeba jej zaznać kilka razy i być w stanie dostrzec jej subtelne, ale jakże przyjemne efekty. :finger: Miłej zabawy. %-D

edit.
Jest jakaś wzmianka, że nie powinno się prowadzić po tym samochodu. Lekarze o tym poprawdzie nie mówią, ale na ulotce coś jest. Ale to tylko po to by producent był czysty w razie wypadku.
Ja od wielu osób słyszałem, że jak wykryją w krwi, to traktują tak jak inne narkotyki, stąd moje poprzednie posty. Wydawało mi się to dosyć logiczne (bo jak dla mnie jazda po alprze jest gorsza niż po pijaku), także nawet nie przyszło mi do głowy, że to może być urban legend. Szukałem ostatnio jakiś informacji o tym w necie i nic nie znalazłem, także jeśli ktoś ogarnąłby jakieś źródło, to byłoby ekstra.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2010 przez C17H13ClN4, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.