Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Czemu nie działaja na mnie dawki podawane doustnie 4 mg klonów ( polfa tarchomin)??
nawet jak zarzuce 2 razy po 2 mg to nic nie czuje a inni dostaja roznych schizow i duzego uspokojenia. Czemu tak sie dzieje? Myslę tez na jakimis MIXAMI np. 2 mg klonów i 150 mg kodeiny, da to jakies efekty?
z gory dzieki za odp.
pozdro!
w szpitalu raz musieli mnie przywiązać do łóżka, nie licząc że w kajdankach zapakowali mnie do karetki bo wydawało mi sie że jest w pożo... i po co mi szpital... :-) jest co wspominac...
a co do rekordów to jeszcze nie tak dawno wziąłem 15 klonów 2mg,nie zamierzałem tyle ich wziąść ale od rana jakoś zacząłem wrzucać i wieczorem skończyłem.skończyłem na oddziale toksykologii.spanikowałem na własne życzenie się tam znalazłem.0 pukania żołądka, 0 flumazenilu(antagonista do receptorów benzodiazepinowych - na tym mi najbardziej zależało,szpitali pewnie nie stać na to...),0 płynów,kroplówek.miałem jedynie ekg robione i badanie krwi w celu zbadania stężenia benzo w osoczu.2 dni pobytu w szpitalu,zmarnowane,wycięte z życiorysu.heh i na koniec pogadanka z jakże uprzejmym doktorkiem.nie zamierzam już więcej takich akcji robić z wrzucaniem takiej ilości teraz jak jestem wjebany w to normalnie zażywam 1mg/dobe jak jest jakieś wyjście do pubu czy gdzieś się pobawić to <=6mg/dobe.never more...i don't want to sail away with this shit,ah
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.