Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 70 / / 0
w sumie jak tak sie zastanawiam to poza tym jednym razem to generalnie zawsze benzo + alko to byl taki demon w lozku ze huj, zero skrupolow i mega kreatywnosc, odpierdalalem takie rzeczy ktorych bym normalnie nie odjebal ( :))))))))))))))) I <3 you alprazolam) ze az mnie szok bierze jak sobie o tym mysle i z tego co mi sie wydawalo aczkolwiek i tak mialbym to wtedy w dupie, moja partnerka byla wniebowzieta wiec generalnie owszem mix benzo plus alko to zajebista opcja do wyrka tylko nie upierdolenie sie 10mg alpry tylko subtelny miligram jakas wódzia i jazdaaaaaaaa
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / / 0
tinos pisze:
To chyba jeszcze nie miałaś przyjemności uprawiać stosunku z panem na ssri + amph :P to byś wiedziała co to rżnięcie. Podziwiam go, że mu się w ogóle chciało.
Jemu się zawsze chce %-D :heart:

Nie miałam przyjemności. Stymulanty średnio mnie kręcą, a ścierwo to już w ogóle. Nawet w miksach.
matthew90 pisze:
mega kreatywnosc, odpierdalalem takie rzeczy ktorych bym normalnie nie odjebal
Noo, można czasem normalnie cuda odpierdalać w łożu.
Zresztą i bez dragów można :heart: :heart: :heart:
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 1053 / 77 / 0
No mi po alprze bylo ekstra. Bez zadnego akloholu itp.
  • 286 / 5 / 0
Piep..ycie, ja po alprazolamie przez dwa miesiące zero seksu, zero masturbacji, nie ma ochoty, alpra musi swietnie tłumić bodźce gdzieś w móżgu.

Moim zdaniem to świetny lek dla nadpobudliwych seksualnie.
;)
  • 1053 / 77 / 0
melon27 pisze:
Piep..ycie
a Ty nie :) wystarczylo zobaczyc goly tylek, aby poped powrocil. A fantazja + 3
  • 192 / 6 / 0
eeee tam, troszkę może tłumią libido, ale bez przesady, to nie to co trampek i ssri xDDDD Także luzik:)
  • 373 / 3 / 0
Kurwa 2mg alpry i polazłem do burdla. Był tak mały, że chyba mniejszy niż normalnie w zwisie, a robiła mi loda....
2mg alpry to dla mnie w sam raz na rozluznionko.
Humor wyczesany itp a kutas mały i flak. Raz tylko jak sobie wyobrażałem w myślach, że ją zaraż zerżne jak suke to mi zaczal stawac i za chwile kupa.
Tylko kase straciłem na dziwke. Szok... Może to burdel tak na mnie działa? Bo jak miałem partnerke w domu to mi jakoś szło normalnie eh
mam 24 lata i nie mam z tym raczej problemów. Po prostu miałem w dupie wszystko, ona mi ssała a mi owszem było przyjemnie ale równie dobrze mógłbym w tym czasie rysować kredkami sobie... ;/
  • 70 / / 0
Moje małe doświadczenie w tej kwestii wykazało, że benzo zapierdala w jakiś sposób po testosteronie (a nawet nie w jakiś sposób tylko w huj) bo kiedyś jak waliłem alpre to ni huja zero ochoty na seks, fakt jak już się trafił to dało się poszaleć ale też nie zawsze. Teraz pojechałem mały ciąg i akurat byłem na cyklu boosterów teścia (ćwicze na siłowni) i nawet wrzuty rzędu 4-6mg alpry nie tłumią we mnie mężczyzny. Podkreślam, że mowie tu typowo o samej kwestii fizycznej - inna sprawa, że po alpro ma sie wyjebane na wszystko ;] Ale zdolności jak najbardziej pozostają. Próbowałem coś poczytać o wpływie bzd na testo ale nie za dużo się dowiedziałem w każdym bądź razie empirycznie - coś w tym jest.
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Na libido nie wpływa tylko testosteron, a 1000 różnych substancji chemicznych, przekaźników, receptorów itd.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Na ulotce Bromazepanu jest napisane, że może on zmniejszać popęd płciowy lub go zwiększać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.