Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
tinos pisze:To chyba jeszcze nie miałaś przyjemności uprawiać stosunku z panem na ssri + amph :P to byś wiedziała co to rżnięcie. Podziwiam go, że mu się w ogóle chciało.
Nie miałam przyjemności. Stymulanty średnio mnie kręcą, a ścierwo to już w ogóle. Nawet w miksach.
matthew90 pisze:mega kreatywnosc, odpierdalalem takie rzeczy ktorych bym normalnie nie odjebal
Zresztą i bez dragów można
Moim zdaniem to świetny lek dla nadpobudliwych seksualnie.
melon27 pisze:Piep..ycie
2mg alpry to dla mnie w sam raz na rozluznionko.
Humor wyczesany itp a kutas mały i flak. Raz tylko jak sobie wyobrażałem w myślach, że ją zaraż zerżne jak suke to mi zaczal stawac i za chwile kupa.
Tylko kase straciłem na dziwke. Szok... Może to burdel tak na mnie działa? Bo jak miałem partnerke w domu to mi jakoś szło normalnie eh
mam 24 lata i nie mam z tym raczej problemów. Po prostu miałem w dupie wszystko, ona mi ssała a mi owszem było przyjemnie ale równie dobrze mógłbym w tym czasie rysować kredkami sobie... ;/
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.