Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
(Mt 10, 33).
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
(Mt 10, 33).
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
06 września 2019Pakio161820 pisze: Ja cały czas muszę się z tym kurwa męczyć już kilka dobrych lat mam powidoki. Wzrok mam tak rozjebany że ała. Jak gdziekolwiek patrzę widzę pulsujący czarne punkty które ruszają się poruszam gałkami. Do tego widzę jebane męty których wcześniej nie miałem co jest straszne co te gówno potrafi zrobić człowiekowi. Przestrzegam przed tym nie bierzcie tego ja raz wziołem 6 saszetek z ekstrakcją nie udaną za dużo soli wypiłem i byłem struty chemicznie a potem już tylko gorzej zaczeły się powidoki męty i cały syf jak patrzę na światło. Oprócz tego w nocy jak patrzę na światła koło nich mam taką zamazaną jakby aureole taką poświatę próćz tego widzę pulsujący śnieg jak patrzę w nocy tak mam rozjebany wzrok m
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
(Mt 10, 33).
Jeżeli ktoś następnym razem będzie chciał ją spróbować, wypijta na spróbunek 1.5 g/kg m.c. gliceryny albo weźta 500 mg acetazolamidu i zobaczta, czy wystąpią.
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech rozdaje własnoręcznie wyhodowany susz
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech: Mała miejscowość w Dolnej Saksonii zapisuje się na kartach historii jako pierwsze miejsce w Niemczech, gdzie członkowie klubu „Cannabis Social Club” (CSC) mogli legalnie odebrać samodzielnie wyhodowaną marihuanę. Wydarzenie to jest teraz szeroko komentowane jako pierwszy w Niemczech przypadek legalnego udostępnienia marihuany poza celami medycznymi.
Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach
Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.
Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!
Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.