Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 138 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ronsons Zigzag »
Jeśli mają, to niektórzy może pomysleć to szalone i pojdą na ostrzał %-D
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Raczej zwierzaki nie odczuwają psychodelicznych efektów pożarcia grzybów.
I'm broken.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamiru »
Jakto nie? A o reniferach nie słyszeliście?
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
To już wiem czemuż te renifery św Mikołaja fruwają %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 749 / 5 / 0
kamiru pisze:
Jakto nie? A o reniferach nie słyszeliście?
No w końcu czymś tam od zwierzaków różnimy się. Cnie?
I'm broken.
  • 4024 / 375 / 953
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
Czytałem coś gdzieś kiedyś, że podobno DMT zabija owce.,.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Tak korkorio, różnimy się, masą ciała. Krowa by musiała wpierdolić pare kilo żeby ją ruszyło.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 749 / 5 / 0
Coś tam może pierdoli się we łbach zwierzętom, ale nie mają takich efekcików jak my.
Umysł, a nie waga do chuja.
I'm broken.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamiru »
Może nie mają głębokiej rozkminki, ale fraktal jaki jest każdy widzi :)
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Ostatnio słyszałem jakąś opowieść, że niby na miejscu gdzie jest duży wysyp łysic pasły się krowy, które ponoć oszalały i je zabijano i nie wiedzieli co im było. Ponoć się grzybków najadły i miały tylko banie a właściciele myśleli że im coś się porobiło i zabijali, także jakby nie było na dobre im to nie wyszło.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.