Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1203 / 21 / 0
@up Ja bym leczył napięcie mięśni, karku itp tolperizonem (Mydocalm albo Tolperis) - każdy lekarz to przepisze.
A na lekką deprechę jednak jakieś benzo bym zarzucił, diazepam najlepiej.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1934 / 108 / 0
peszel zamiast wracac do baklo sprobuj doraznie brac difenhydramine i krople walerianowe np. razem... na te spiete miesnie i depresje... jestem pewien ze pomoze, do tego kawka czy mala dawka nikotyny powinienes sie poczuc jak nowo narodzony :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 545 / 8 / 0
Człowieku, jak minął tydzień to masz to już praktycznie za sobą. Żaden diazepam, żadne wynalazki. Wytrzymaj.
Luk.low@interia.pl
  • 1599 / 47 / 0
Ja ma pytanie jaka jest cena baclofenu i czy jak się go stosuje w padaczce to jakie jest prawdopodobieństwo wystąpienia ataku, i czy łatwo go można dostać od lekarza, potrzebuje informacji szybko bo niedługo idę do lekarza.
  • 4807 / 266 / 0
Pierwsze słyszę żeby baklofen był stosowany w leczeniu padaczki, serio. U mnie cena wacha się w granicach 6 zł za pojemniczek. Ciężko dostać bez znajomości, ale jak już się ma jakiś wtyk sprzedają bez wnikania. Znacznie gorzej jest z benzo jeśli te specyfiki porównać.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 606 / 8 / 0
Mów że mydocalm nie pomaga i masz strasznie spięte mięśnie po jakiejś kontuzji a najlepiej pokaż puste opakowanie. Celuj w 25mg, bo dziesiątki mają taką samą cenę chyba
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 1599 / 47 / 0
The Light pisze:
Pierwsze słyszę żeby baklofen był stosowany w leczeniu padaczki, serio. U mnie cena wacha się w granicach 6 zł za pojemniczek. Ciężko dostać bez znajomości, ale jak już się ma jakiś wtyk sprzedają bez wnikania. Znacznie gorzej jest z benzo jeśli te specyfiki porównać.
Ja nie pisałem o tym, że jest stosowany w padaczce tylko o ty, czy można go stosować w padaczce pomimo tego iż jest informacja o pacjentów chorych na padaczkę.
  • 168 / / 0
Można to wrzucać na stimach? po których często bolą mnie plecy.
  • 110 / 1 / 0
Mocno się po tym rzyga na drugi dzień?
Weszłam w posiadanie pełnego pojemniczka, ale nie mam ochoty na bliskie spotkania z kiblem.
  • 258 / 2 / 0
Jak interakcje z tramadolem? Innymi opiatami?
Jeśli była już informacja na ten temat to przepraszam że jej nie znalazłem...
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.