Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy bacopa działa wedlug Ciebie?
1.Tak
26
50%
2.Trochę
14
27%
3.Nie
7
13%
4.Działa ale po czasie.
5
10%

Liczba głosów: 52

ODPOWIEDZ
  • 9343 / 1813 / 2
Ja robię na vodce ale na tyle ziół, że jeszcze spokojnie będę mógł zrobić na spirytusie jak się te nalewki okażą słabe.
Choć proporcje zrobiłem 4:1
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 760 / 439 / 0
Radzę uważać jak ktoś bierze SSRI/SNRI. Mocno podbija działanie, oczy wyjebane jak 5zł.
  • 141 / 7 / 0
Nie zauważył żadnych interakcji z sertraliną i mirtazapiną.
  • 3245 / 617 / 0
Ja spożywam w tabletkach ziołowych, takie sprasowane mielone i zauważyłem poprawę parametrów pamięci i mechanizmów skojarzeń toków myślowych.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2942 / 1593 / 35
Nalewka na bacopa monnieri jest fajna. Bardzo mocno na serotoninę działa
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 3245 / 617 / 0
Wogóle obejrzałem dokładnie etykietę opakowania, i jest napisane, aby spożywać w trakcie posiłku zawierającego tłuszcze.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Czy mógły ktoś polecić jakiś sprawdzony produkt ? Może być na priv, wiem że nalewki działają najlepiej ale w obecnej chwili unikam alkoholu w każdej postaci @Stteetart @AnnaS
  • 605 / 156 / 0
@Stteetart I działa to na wódzie jak trza?

@AnnaS Jakie stężenie alkoholu ty stosowałaś?
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 2942 / 1593 / 35
@lysy666 40%
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 9343 / 1813 / 2
23 lipca 2023lysy666 pisze:
@Stteetart I działa to na wódzie jak trza?

@AnnaS Jakie stężenie alkoholu ty stosowałaś?
Hehe nalewka czeka na lepsze czasy. Pije dalej wywar 😅
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).