Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 336 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sqrczak »
Takie małe pytanko mam... :-D Czy ktoś zna adresy jakiś sklepów w czechach, gdzie można kupić potrzebne składniki? No bo w polsce to przestępstwo... :( a ja chce na legalu w czechach ze znajomymi piknik zrobić :-) bo w polsce to przestępstwo... nie chce ryzykować;) jak każdy uczciwy użytkownik tego forum :-D

A btw to czy ktoś się orientuje skąd ten sklep? http://www.shamanic-extracts.com/xcart/ ... uasca-kit/ czy nie przypadkiem w czechach?? :diabolic: :diabolic:
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2010 przez sqrczak, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczone przeze mnie na tym forum informacje oraz posty są bardzo sprytną fikcją literacką.
  • 4024 / 370 / 950
To jest sklep holenderski.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: monsanto »
Witam, orientuje sie ktos jaki czas moga lezakowac liscie i kora (BC,PV) zanim duch sie z nich ultoni :D?
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2010 przez monsanto, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 336 / 1 / 0
Monsanto - U mnie najwięcej leżało to wszystko kiedyś ok 7-8 miesięcy i nic temu nie było. Ale wiadomo, zaciemnione miejsce, nie za sucho, nie za wilgotno, pokojowa temperatura. Najlepiej w jakimś drewnianym pudełku w szafce schować i nie oglądać niepotrzebnie:) no, a teraz to już pusto niestety u mnie:(
Wszystkie zamieszczone przeze mnie na tym forum informacje oraz posty są bardzo sprytną fikcją literacką.
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Pojemnik próżniowy i spokojnie mogą leżeć 2-3 lata bez utraty mocy.
High, how are you?
  • 4024 / 370 / 950
Inna kwestia to uwzględnienie czasu zmagazynowania na półce sprzedawcy. Caapi, które kiedyś kupowałem z Maya, po jakimś czasie było dodawane jako gratisy z racji właśnie przekroczenia tego okresu leżakowania
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
jak jest z tym przechowywaniem najlepiej w suchym miejscu czy moze byc lodowka , Ja mam jeszcze ze 100 g MH ktore lezy zapakowane w staff zamkniete w pudelku i tryzmam w lodowce . Lezy juz tak gdzies z pol roku i nie mam pojecia czy stracilo cos na mocy bo dopieor przekonam sie jak zrobia sie cieplejsze dni :)
kapo
  • 336 / 1 / 0
Ja osobiście bałbym się ryzykować z lodówką... Nie wiem czemu, ale jakoś mi się ten pomysł nie podoba...
Chociaż... nie wiem jak wpływa zimno na to... ktoś juz wie czy trzeba czekać aż kolega nas poinformuje? :D
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Naturalnie przechowywanie w niskich temperaturach znacząco przedłuża okres przydatności.
High, how are you?
  • 40 / / 0
Kupowal ktos z was w tym sklepie http://www.magicznemuchomory.pl
Sa wiarygodni ? Bo z tego co mi się wydaje jest to jakiś partner/pośrednik http://shayanashop.com
Cenionego przeze mnie sklepu.

Mam zamiar kupić sobie składniki na moją drugą ayahuascowa podroż :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.