Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
To ludzie stworzyli sobie boga.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Natomiast nie nazywanie tego psychodelikiem to błąd, bo jest nim. A że nie wywołuje halucynacji? MJ też - a jest psychodelikiem, nikt nie zaprzeczy.
Chodzi o iMAO. Czas, przed i po, w jakim należy unikać pewnych produktów żywieniowych i alko to 12-48h. Takie info jest w necie. Zauważyłem, że czas 5-6h może być wystarczający. Zauważył ktoś coś podobnego? Jecie coś w ogóle w tym czasie czy stosujecie ścisły post?
dodatkowo polecam medytować ( nauczyć się "poddawać" ) albo chociaż zapoznać się jak funkcjonuje umysł . wtedy sesja będzie bogatsza i bardziej wartościowa a doświadczenie naprawdę głębokie .
Jeśli tak to po spożyciu produktów bogatych w tyraminę zaobserwowałem u siebie rozluźnienie i zajebisty humor ;-)
Tyle ,że to tyczy się alkaloidow harmala które zażyłem
borrasca pisze: Wklejam ponownie, bo Trójkąt Bermudzki zawitał i post zniknął.
Chodzi o iMAO. Czas, przed i po, w jakim należy unikać pewnych produktów żywieniowych i alko to 12-48h. Takie info jest w necie. Zauważyłem, że czas 5-6h może być wystarczający. Zauważył ktoś coś podobnego? Jecie coś w ogóle w tym czasie czy stosujecie ścisły post?
Tylko bioradz pod uwage co oni jedza, a co my w siebie pakujemy to ja juz tydzien wczesniej przechodze na djete :-D
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.