Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 4 / 0
15 stycznia 2023aloevera pisze:
Siemka. Mam trochę liści z DMT i drugie z MAOI sprzed 12 lat. Próbowałem uwarzyć ponownie Ayę i niestety nie zadziałało.
Samo słowo "warznie" niewiele mówi. Niektóre składniki Ayi gotuje si nawet do 8-12 godzin. To nie zupa ogórkowa. To bardzo specyficzny rytuał, który wymaga wiedzy i uważności.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2023 przez Maax, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
Siema, od dłuższego czasu zbieram sie na aya, mam taki polecony przepis:
"50g Psychotria viridis i 100g Banisteriopsis caapi.
Zalewasz liście oraz korzenie 3 litrami wody i gotujesz na bardzo małym ogniu. Kiedy woda prawie się wygoduje i zostaje mokra pulpa w garnku, wyciągasz na szmatkę i wyciskasz dokładnie do osobnego naczynia. Potem wyciśniętą pulpę spowrotem do gara, znowu zalewamy 3 litrami wody i gotujemy na małym ogniu. Robimy to 3 razy więc w sumie wygotowujemy 12 litrów wody. Kiedy już trzy razy wyciśniemy pulpę, przelewamy do garnka wyciśniętą esencję i gotujemy jeszcze raz na małym ogniu tak aby otrzymać około 250ml wywaru. Całość wymaga od nas bardzo wiele uwagi i skupienia, tak aby nie przypalić produktów."
I czy ilość składników jest ok, jak na pierwszy trip? Czy byście coś zmienili w przepisie? cut*

*Na temat źródeł dyskutujemy w dziale Sprzedawcy+ — CAF
  • 32 / 1 / 0
100g mozgi zawiera około 60 mg DMT, alkaloidy w rucie mogą oddzialowywac na DMT. Warto probowac naparu z tych roslin? Probowal ktos?
  • 124 / 11 / 0
Stosował ktoś gotowe krople z harminą dostępne w smartshopach?
Uwaga ludziska chyba zwariowałem oddam* Codeine Phosophate 30 mg! Zainteresowanych zapraszam na priv :korposzczur:
  • 31 / 2 / 0
Witam, jeśli nie było, to proszę;
Prezydent Czech ułaskawił małżeństwo Polaków skazane za sprowadzanie z Peru środków halucynogennych

https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/ ... genne.html
  • 56 / 7 / 0
16 kwietnia 2007Zdechły Szczur pisze:
Mi to się marzy wyjazd do Amazonii i spotkanie prawdziwego Ayahuascowego szamana (westchnienie) :rolleyes:
Osom marzenie! Ja to bym chciał w mexyku przywalić. Choć w domku też jest fajnie. Na razie bastuje bo dostałem to czego szukałem. Depresja odpuściła póki co, samopoczucie lepsze. Nie będę nic opisywał bo nie da się tego ubrać w słowa, co najwyżej mogę pojedyncze obrazy opisać czy sutuacje których doświadczyłem. Świetnym rozwiązaniem jest też salvia nie wchodzi tak brutalnie jak ekstrakt z wapa, który wali jak ktoś w necie napisał, chyba jakiś mądry lekarz psychiatra z Mexyku, jak armata załadowana wszechświatem. Przeżycia są nie do opisania, czasem nic nie pamiętam a czasem nie mogę wyjść z podziwu dla tej powerfulowej substancji. Przez lata myślałem że kwas to moc ale DMT to petarda, zupełnie inny poziom doznań, wymaga szacunku i pokory, aby otrzymać piekne przeżycia, a 1 raz był chyba najcudowniejszy. Został mi tylko peyotl do spróbowania przed śmiercią.

Taki oft, ale warto serio. Pozdrawiam!
“I did not choose LSD,
LSD found and called me.”

.-= :lsd: :lsd: :lsd:=-.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.