Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2179 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
mam pytanie odnośnie gotowania. Wszędzie piszecie że sie powinno gotować co najmniej 5-6 h. Czy ktoś próbował gotować to krócej? Szczególnie gdy chodzi o sproszkowaną mimose? Nie chodzi o to żeby na siłe skracać gotowanie, ale o konkretne podstawy merytoryczne odnośnie tego gotowania (np tak jak z kwasem, wszyscy piszą że trzeba trzymać minimum 15 minut pod jęzorem co jest totalną bzdurą bo można trzymać równie dobrze 5 minut). Indianie robią bardzo długo ale dodają różnych roślin, gotują całe korzenie itp itd. Czy jak wypije np całe 20 g mimozy nie odsączając jej to bedzie miało jakieś negatywne efekty zdrowotne? Po jakim czasie pojawiają sie wymioty i po jakim czasie powinienem spodziewać sie efektów?

Brał ktoś kiedyś aya p.r lub chociaż słyszał?
"Anal Administration: DMT can also be taken anally. Dosage started at 200mg without an MAOI. Effects last 2 hours."
Ostatnio zmieniony 29 października 2009 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 2 razy.
Hidden mefedron User
  • 2179 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
pytania nieaktualne znalazłem już odpowiedzi które mnie interesują
Hidden mefedron User
  • 9 / / 0
Czy podczas odparowywania wywaru moge doprowadzic juz wode do wrzenia czy dalej grzac na malym ogniu?
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Unikaj wrzenia.
Szamani gotują, ale mają łatwo dostępny materiał, w dowolnej ilości, to mogą sobie pozwolić :-p
לאכול חומצה!
  • 336 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sqrczak »
Czy jest tu ktoś kto może mi podać najlepszy, sprawdzony przepis? Ponieważ jade do NL, lecz bez kolegi szamana, a ja nie umiem tego upichcić i nie chce czegoś spierniczyć :-/ :-/ Kiedys gdzieś był na forum taki przepis, ale nie umiem go znaleźć... Przekopałem cały ten temat i nie znalazłem jakiegoś ogólnego przepisu :-/ Troche wiedzy mam... ale za mało żeby podjąć się tego :-/ a wyjeżdżam w niedzielę :yay: :yay: :yay:

PS: Których składników użyć?? (wiadome, że wybór nie będzie ograniczony :-D :-D :-D )
Wszystkie zamieszczone przeze mnie na tym forum informacje oraz posty są bardzo sprytną fikcją literacką.
  • 27 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Człowiek »
Wszystkie informacje o które pytasz znajdziesz na forum.
Proponuję kombinację roślinek Banisteropsis Caapi i Psychotrii Virdis.
  • 336 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sqrczak »
Człowieku!! Czy aby na pewno czytałeś mojego posta na trzeźwo? Proszę tylko o krótki, prosty przepis, ponieważ nie mam czasu grzebać po forum :-/ Gdybym go miał nie prosiłbym o to... czyż nie? :cool: :cool:
Wszystkie zamieszczone przeze mnie na tym forum informacje oraz posty są bardzo sprytną fikcją literacką.
  • 4024 / 370 / 950
Nie masz czasu przeczytać tego tematu a masz czas na aya?
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 528 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: l s »
Mielisz,zakwaszasz, gotujesz 3 razy na malym ogniu i gotowe. Na tyle prosty?
Lepiej znajdz sobie wiecej czasu..
  • 176 / 2 / 0
Hej,dobrzy ludzie,jestem w posiadaniu 50g Banisteriopsis caapi i 25g Psychotria viridis, z jakich ilości zrobić wywar na pierwszy raz,co by się nie przestraszyć,a na jeden dzien przed jak odstawie sertraline to wystarczy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.