Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 371 / 951
Ups... sory, sklep do którego link zapodałem jest bardzo ok i w ogóle polecam, tyle,że na dzień dzisiejszy mają do 24 sierpnia wakacje.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: denki »
moze mi ktos powiedziec jak to zrobic , skoro DMT jest nie legalne ?? czyli rosliny to zawierajace tez ??
mimosa jest nie do kupienia w pl ?? czy sie myle ??
kiedys byla a teraz nie ma.
z czego to teraz to zrobic , jaka roslina jest z dmt ??

wiem ze se moge poszukac ale mi sie nie chce , po to to forum zeby uzyskac odpowiedz

wiem ze pewnie jest to trez gdzies na forum , ale tez mi sie nie chce szukaj , wiec badzcie mili i dajcie odpowiedz
Nie znam się, nie ćpam, nie ćpałem, tylko sie edukuję.
Do niczego nie namawiam, nic nie sugeruję, nic nie wiem, to co piszę nie wiem czy jest prawdą, tylko zasłszane, przeczytane albo komuś się śniło.
  • 68 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: losyart »
nie będzie przypału jak zamówię coś z tego sklepu (czytaj wjazdu) no i czy jesteście pewni że ten sklep nie wałkuje ??
losyart pisze:
szkoda że nie można edytować bo z chęcia bym dopisał w poprzednim poście mianowicie są tam różne rodzaje produktów Banisteriopsis Caapi jak i Mimosa Hostilis które najlepiej wybrać ??
losyart pisze:
Wybaczcie że się powtarzam ale przypuszczam że nikt nie zauważył moich pytań dlatego ponowiam zapytanie jak dostanę odpowiedź to mozna usunąć moje posty
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2008 przez borrasca, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaffa »
Prosze o w miare szybka odpowiedz
Jutro bede gotowal Ayahuasce z Cappi 55g i Mimosy ? i tu jest pytanie ile dac mimosy?
Normalnie robie Aya z Cappi ok 50g i 70 g Psychotri V. dla mnie jest to optymalna ilosc jak to ma sie do Mimosy?
Podawana jest dawka 10g, wnioskuje ze jest to bezpieeczna dawka na poczatek. Co myslicie o 20 g ?
Czyli Cappi 55g + 20g Mimosy bedzie ok?
Nie chce przesadzic i nie chce zmarnowac czasu na gotowanie i skladnikow.
Wielkie dzieki
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2008 przez jaffa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Jeśli mimosa jest dobrej jakości, to 15g jest już całkiem potężną dawką. Jeśli już to 17g bym polecał nie więcej.
@losyart - o który sklep pytasz? Jeśli o maye to nie obawiaj się wałków żadnych. Jesli chodzi o przesyłkę to zamawiając nielegalne rzeczy tzreba zawsze brać pod uwagę że przesyłka może zostać przejęta przez urząd celny.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Chodzi Ci o ten sklep http://www.maya-ethnobotanicals.com/ ? Ludzie pisali, że nie wałkuje a jeśli chodzi o przypał to zawsze można mieć pecha. Nadgorliwość bywa bardzo męcząca. Czasami.

Rozumiem, że jesteś zielony w tej kwestii. Na inicjację najlepsza jest tzw. żółta B. caapi (Cielo lub Yellow). Ekstrakt sobie odpuść. Nie wiem jak z jakością materiału. Jeśli dobra to poszatkowane kawałki liany zaoszczędzą Ci czasu. Całe będziesz musiał rozdrobnić tak czy siak, chyba że planujesz większą ilość, hehe. M. Hostilis jest jedna, masz do wyboru korę korzenia w kawałkach lub poszatkowaną - z tym podobnie jak wyżej.

Wybaczam ale następnym razem edytuj, proszę.

To idzie do jaffy. 10g to najczęściej sugerowana ilość ale nie jest to tak do końca prawda. Mimosa jest mocniejsza niż Psychotria. Jeśli masz pewność co do materiału, świeżości, jakości, bla bla bla, to nawet 5g może zrobić dużo. Wyobraź sobie zatem co mogłoby się stać, gdybyś pomnożył to cztery razy.
Czaisz bazę chyba, sam wiesz najlepiej, słuchaj intuicji.

...i przeżyj. ;-)
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 1 / 0
Postaram sie :-D
Chodzi o to ze znam ludzi którym 30g Psychotri V. wystarcz ja po 70g czułem sie tak jak bym sie chciał czuć :-)
Rośliny były ok tak przynajmniej twierdził sprzedawca :-)
ogólnie to kupowałem z rożnych źródeł zęby mieć porównanie i wyszło mi na to samo.
Ja potrzebuje więcej niż norma %-D
Tak sie przecież zdarza prawda, jedni maja ekonomiczny łeb a inni nie.
Dlatego chciał bym poznać wasza opinie.
Moja intuicja podpowiada mi żebym zrobił wywar z 20g Mimosy + zostało mi jeszcze 12.5 g Psychotri + 50g Cappi.
Nie wypijać wszystkiego na raz poczekać co sie stanie tym bardziej że za każdym razem po 10 min. już czołem moc wywaru.
W każdym razie dzięki przemyślę to.
  • 2244 / 23 / 0
Dokładnie. Każdy ma swoją własną wrażliwość, którą trudno przewidzieć. Dlatego wypadałoby uważać. Przynajmniej na początku. Później już mniej więcej coś tam świta.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 1 / 0
Przeżyłem
Zdecydowałem sie na 15g mimosy+40g Cappi+12g Psychotri
I umarłem, tak po prostu umarłem, bylem tam gdzie nie ma myśli gdzie czas nie istnieje.
Nie polecam nikomu na początek takiej mieszanki. Za daleko od DOMU.
  • 2244 / 23 / 0
Właśnie na odwrót! Bardzo blisko domu. Jeszcze bliżej i możliwe, że już byś tutaj nie pisał.

Na początek to jednak zdecydowanie za dużo. Pewnych rzeczy ograniczony umysł ludzki nie jest w stanie pojąć od razu, w takiej formie bezpośredniego czasem przekazu, w takiej ilości. Wszystko w swoim czasie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.