Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
napisalem 20zl/gram dla uzaleznionych to moze byc lepsze bo nie trzeba ganiac po lekarzach tylko dostaje sie tramiec za kase w dużej ilości naraz teraz rozumiesz oco mi chodzi?.
przyklady:
stymulant Metylofenidat mozna dostac jak sie dobrze poszuka i sprawdzi wiarygodnosc sklepu

mozna dostac fenatyl opioid/opiat podobnie silny jak hera(chyba) napewno mocniejszy niz morfina ale trzeba sie postarac bardziej niz przy innych.

ok starczy przykladow dlaczego mus sie zainteresowac tymi sklepami(mimo ze wiecej leków narkotycznych mizna dostac)

ps.to są leki czyste w 99% wiec o wiele mniej szkodzą zdrowiu niz uliczny towar jakikikolwiek,ja np strasznie duzo zjadlem tramalu i nic mi nie jest a watpie czy bym wygladal dobrze po ulicznych dragach,warto poszukac lepszych rozwiazań
Ostatnio zmieniony 22 maja 2009 przez befree, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1073 / 123 / 3
Kupowal ktos jakies specyfiki typu benzo, tramal, koda w Rosji czy na Ukrainie? Tam jest taka korupcja, ze bez wniku podobno dostaniesz. Kode niby mamy u siebie bez recki, ale z tego co pamietam to ktos pisal, ze na Ukrainie jest koda czysta 50mg/tabl.
Do niedawna tramal był na Ukrainie bez recepty. Zareckowali go po tym jak paru gówniarzy się przekręciło mieszając tramca z wódką.

BTW
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/u ... 631981.ece
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CheGue »
Apropo clickdrugstore. Absolutny pewniak, zamawialem od nich juz nascie razy, zawsze przychodzilo po okolo 7 dniach, wiec nie ma co sie bac wysylac kasy. Ich generyki w niczym nie ustepuja oryginalom.
  • 1073 / 123 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
Dziś z braku laku (helu) walnąłem paracodol 8mg (32 tabletki 8 mg kody jedna- 4,65 funta). Jak narazie najlepsze co piłem na tej ziemi wata tylera.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: verona »
Dania

A jak to jest z Danią?? Tu kompletnie nic nie da się załatwić bez języka. Jestem juz 2 miesiące, za miesiąc wracam. W ciągu całego pobytu jedyne co mnie zadowoliło to tabletki Zaldiar. Ale starczylo tylko na 2 dni. A teraz pucha. :((
  • 467 / 4 / 0
uwaga!
w hiszpani wcale koda nie est bez recepty bd na majorce pytajac w aptece baba kazala mi spierdalac do doctora po recke na kode w zamian na kaszel dawala DXM w syropie.
za to hash z ulicy jest przemocny i drogi :-) no ale jestesmy na wakacjach
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Codeine Fanatyk pisze:
uwaga!
w hiszpani wcale koda nie est bez recepty bd na majorce pytajac w aptece baba kazala mi spierdalac do doctora po recke na kode w zamian na kaszel dawala dxm w syropie.
za to hash z ulicy jest przemocny i drogi :-) no ale jestesmy na wakacjach
Podobno w ostatnim czasie zaostrzyli przepisy. :-/
verona pisze:
Dania

A jak to jest z Danią?? Tu kompletnie nic nie da się załatwić bez języka. Jestem juz 2 miesiące, za miesiąc wracam. W ciągu całego pobytu jedyne co mnie zadowoliło to tabletki Zaldiar. Ale starczylo tylko na 2 dni. A teraz pucha. :((
Jest Kodimagnyl, każda tabletka zwiera 9,6 kodeiny i 500 kwasu acetylsalicylowego. W puszce jest 250 tabs i całość kosztuje 160 do 170 koron.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Potwierdzi w koncu ktos lub zaprzeczy jak jest z czysta kodeina w Hiszpanii w aptece? Mozna dostac bez recki? Jesli tak to pod jaka nazwa i w jakiej dawce? We Francji z tego co wiem jest PARAMOL (30mg kodeiny i 30 etylomorfiny w jednej tabletce, opakowanie 10 tabletek) bez recepty. Bral to ktos? Podobno paramol dluzej trzyma niz sama koda i jest lepszy ogolnie (w koncu to koda plus etylomorfina). Jaka cena PARAMOLU we Francji? Z tego co znajomy mowil to tylko 2-3 euro za opakowanie 10 tabletek.
  • 159 / 2 / 0
Hey'a ... wiec wlazlem do apteki w hiszpani i mowie ze cos na migrene ze normalnie jem taki lek z paracetamolem i kodeina ... i dostalem termalgin codeina = 15mg kody na 300mg parcha :) nawet nie pomyslalem zeby wyludzic sama kodeine hmmmm..... :D
Wincent pisze:
Dziś z braku laku (helu) walnąłem paracodol 8mg (32 tabletki 8 mg kody jedna- 4,65 funta). Jak narazie najlepsze co piłem na tej ziemi wata tylera.
hmmmm a nie lepiej cocodamol ( z akcentem na drugie co :D ) ... jak wstapisz do ASDA czy TESCO to za £1.25 albo i taniej kupisz :D
  • 47 / 1 / 0
Rozmawiałem z polakiem mieszkającym w Szarm el-Szejk od kilku lat i mówił że można tam dostać bez problemu nawet morfinę (w tabletkach). On ponieważ jest w miarę ułożonym człowiekiem około trzydziestki to się nie zajmuje taki rzeczami, ale kupuje po 200 paczek Viagry i przewozi do Polski :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.