Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
W Czechach ponoć też apidex można wyrwać bez recepty
Uwaga! Użytkownik PurePowderHeaven jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
W Belgii kodeina na receptę niestety, wiecie co tu znajdę bez recki?
  • 553 / 117 / 0
Cześć i czołem (kluski z rosołem, wiadomo) panowie i panie.
Czy ktoś z was ma informacje na temat leków OTC w Rumunii i Bułgarii?
  • 27 / 2 / 0
Raczej nie, co najwyżej możesz w łape na wiosce dać, albo cyganów o coś zapytać.
  • 1337 / 337 / 13
Czy poza marnym cocodamolem z parasyfem idzie sie czymś ućpać z angielskiej apteki bez recepty? W polskich sklepach kątem oka dostrzegłem jedynie Solpadeine i Sudafed do kota ale ceny nie zachęcają w żaden sposób.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1797 / 245 / 0
27 października 2022Hueva pisze:
W Belgii kodeina na receptę niestety, wiecie co tu znajdę bez recki?

Syrop na telegramie
  • 63 / 14 / 0
17 października 2023Czoug pisze:
Czy poza marnym cocodamolem z parasyfem idzie sie czymś ućpać z angielskiej apteki bez recepty? W polskich sklepach kątem oka dostrzegłem jedynie Solpadeine i Sudafed do kota ale ceny nie zachęcają w żaden sposób.
w robitussinie masz DXM ale drogo wychodzi, no i jeszcze bez recepty jest dph
Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1337 / 337 / 13
@Bordeaux30 jeśli masz na myśli Benadryl to muszę cie zmartwić ale angielska wersja produktu różni się od amerykańskiej i jest pozbawiona DPH

Robitusin w syropie? 100ml / 150mg DXM z dodatkami %-D prędzej bym się tym upił - imho to już keta tańsza i zdrowsza
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 63 / 14 / 0
w bootsie mają sleepeaze z dph
also odnośnie kodeiny to w jednej na sto aptek można dostać codeine linctus czyli syrop z czystą kodą
a jeśli chodzi o antyhistaminy to można dostać prometazyne otc (phenergan)
Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
Dalej w czechach maja piracetam bez recepty?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.