Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
    w czechach tylko efedryna, moze wylukasz jeszcze jakiegos ipoca
    • 14 / 1 / 0
    W Czechach ponoć też apidex można wyrwać bez recepty
    Uwaga! Użytkownik PurePowderHeaven jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    • 5 / 1 / 0
    W Belgii kodeina na receptę niestety, wiecie co tu znajdę bez recki?
    • 553 / 117 / 0
    Cześć i czołem (kluski z rosołem, wiadomo) panowie i panie.
    Czy ktoś z was ma informacje na temat leków OTC w Rumunii i Bułgarii?
    • 24 / 2 / 0
    Raczej nie, co najwyżej możesz w łape na wiosce dać, albo cyganów o coś zapytać.
    • 1287 / 327 / 12
    Czy poza marnym cocodamolem z parasyfem idzie sie czymś ućpać z angielskiej apteki bez recepty? W polskich sklepach kątem oka dostrzegłem jedynie Solpadeine i Sudafed do kota ale ceny nie zachęcają w żaden sposób.
    16 października 2023Stteetart pisze:
    "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
    • 1769 / 240 / 0
    27 października 2022Hueva pisze:
    W Belgii kodeina na receptę niestety, wiecie co tu znajdę bez recki?

Syrop na telegramie
    • 63 / 14 / 0
    17 października 2023Czoug pisze:
    Czy poza marnym cocodamolem z parasyfem idzie sie czymś ućpać z angielskiej apteki bez recepty? W polskich sklepach kątem oka dostrzegłem jedynie Solpadeine i Sudafed do kota ale ceny nie zachęcają w żaden sposób.
    w robitussinie masz DXM ale drogo wychodzi, no i jeszcze bez recepty jest dph
    Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    • 1287 / 327 / 12
    @Bordeaux30 jeśli masz na myśli Benadryl to muszę cie zmartwić ale angielska wersja produktu różni się od amerykańskiej i jest pozbawiona DPH

Robitusin w syropie? 100ml / 150mg DXM z dodatkami %-D prędzej bym się tym upił - imho to już keta tańsza i zdrowsza
    16 października 2023Stteetart pisze:
    "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
    • 63 / 14 / 0
    w bootsie mają sleepeaze z dph
    also odnośnie kodeiny to w jednej na sto aptek można dostać codeine linctus czyli syrop z czystą kodą
    a jeśli chodzi o antyhistaminy to można dostać prometazyne otc (phenergan)
    Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    ODPOWIEDZ
    Artykuły
    Newsy
    Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.