Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
    w czechach tylko efedryna, moze wylukasz jeszcze jakiegos ipoca
    • 14 / 1 / 0
    W Czechach ponoć też apidex można wyrwać bez recepty
    Uwaga! Użytkownik PurePowderHeaven jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    • 5 / 1 / 0
    W Belgii kodeina na receptę niestety, wiecie co tu znajdę bez recki?
    • 553 / 117 / 0
    Cześć i czołem (kluski z rosołem, wiadomo) panowie i panie.
    Czy ktoś z was ma informacje na temat leków OTC w Rumunii i Bułgarii?
    • 24 / 2 / 0
    Raczej nie, co najwyżej możesz w łape na wiosce dać, albo cyganów o coś zapytać.
    • 1287 / 327 / 12
    Czy poza marnym cocodamolem z parasyfem idzie sie czymś ućpać z angielskiej apteki bez recepty? W polskich sklepach kątem oka dostrzegłem jedynie Solpadeine i Sudafed do kota ale ceny nie zachęcają w żaden sposób.
    16 października 2023Stteetart pisze:
    "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
    • 1776 / 240 / 0
    27 października 2022Hueva pisze:
    W Belgii kodeina na receptę niestety, wiecie co tu znajdę bez recki?

Syrop na telegramie
    • 63 / 14 / 0
    17 października 2023Czoug pisze:
    Czy poza marnym cocodamolem z parasyfem idzie sie czymś ućpać z angielskiej apteki bez recepty? W polskich sklepach kątem oka dostrzegłem jedynie Solpadeine i Sudafed do kota ale ceny nie zachęcają w żaden sposób.
    w robitussinie masz DXM ale drogo wychodzi, no i jeszcze bez recepty jest dph
    Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    • 1287 / 327 / 12
    @Bordeaux30 jeśli masz na myśli Benadryl to muszę cie zmartwić ale angielska wersja produktu różni się od amerykańskiej i jest pozbawiona DPH

Robitusin w syropie? 100ml / 150mg DXM z dodatkami %-D prędzej bym się tym upił - imho to już keta tańsza i zdrowsza
    16 października 2023Stteetart pisze:
    "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
    • 63 / 14 / 0
    w bootsie mają sleepeaze z dph
    also odnośnie kodeiny to w jednej na sto aptek można dostać codeine linctus czyli syrop z czystą kodą
    a jeśli chodzi o antyhistaminy to można dostać prometazyne otc (phenergan)
    Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    ODPOWIEDZ
    Newsy
    Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.