Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, wylatuję na wakacje na Cypr - znajdę tam coś ciekawego w aptekach?
  • 13 / 1 / 0
Co do Cypru to słyszałem że większość leków farmaceuci sprzedają bez recepty (niepotwierdzone info)
  • 48 / 10 / 0
25 grudnia 2018szymexcz pisze:
Witam,
Potrzebuje porady jak zdobyć receptę na benzo, ewentualnie jak kupić bez recepty.
Najprościej zaprzyjaźnić się z jakimś alkoholikiem/alkoholiczką. Im lekarze przepisuję, a oni chętnie to odsprzedają.
Uwaga! Użytkownik HelpMePlease nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 1 / 0
Wiecie jak z kodeina w Szwajcarii? Ponieważ szukałem 3h info nt makatussin comp i wreszcie nie wiem jak z tym jest bo to jest kategoria C i co musze nakręcić lub czy wogole w aptekach beda mieli w Basel (Bazylei).
Ktoś w miarę szybko pomoże bo na urlopie jestem bez zapasów %-D
  • 6 / 3 / 0
Szkoda, że większość zapytań w tym wątku to walenie grochem o ścianę. Wszyscy tylko o kodzie i opio, a jak jesteś benzo-, a nie opiowrakiem to już nie wiele się dowiesz. Ponawiam pytanie sprzed kilku stron. KTO WIE COŚ O baklofenie przede wszystkim w Niemczech. Druga sprawa. Czy stronki z tzw ''zdalną diagnostyką'' online i wysyłką leków (sporo tu tego w Niemieckim necie) są warte uwagi czy raczej są dość oczywistym wałkiem? Pozdrawiam aptecznych globtrotterów :) hehe
  • 381 / 11 / 0
Co mogę dostać w ukraińskiej aptece bez recepty? Są tam jakieś uregulowania? Czy dają wszystko, posnakem ostatnio paru i popytaja tylko nie wiedzą o co z w sensie nazwy handlowe co jest a czego nie produkuja?

Rzecz jasna chodzi o wszystko co ma branie też u nas, opio, benzo etc
Anaboliczny dżentelmen.
  • 6 / 3 / 0
Ukraina to akurat taki piękny kraj gdzie wciąż za łapówkę sporo ogarniesz, jeśli nie wszystko. Kwestia kwoty. Dam Ci jeszcze taką podpowiedź że lepsze tam u nich wrażenie na ludziach wywołują dolce niż hrywny... :) sam tam jestem regularnie kilka razy do roku. Z benzo nigdy nie było lipy.
  • 16 / 5 / 0
Mam serdeczna prośbę bo wiem ze jest sporo [h] w UK.
Jak w UK wyglada sprawa z aptekami, dostępnością?
Jestem zainteresowany benzo głównie, poza tym wszystkim innym:D
  • 183 / 9 / 0
Ja będąc w UK zamawiałem sobie etizolam, był latwo dostępny, ale nie wiem jak to teraz z tym wygląda. To było jakiś czas temu. Ale ponad 1000 mg tam przerobiłem.
Oprócz tego to mieli fajne syropy z czystą kodeiną, Codeine Linctus, jakoś 600 mg kody w butelce.
  • 71 / 17 / 0
Coś ciekawego w węgierskich aptekach? Pytam głównie o otc
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.