- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Podano 2 odmienne czasy aplikacji antyhistaminy - hydroksyzyny.
Jeden pan twierdzi, by uczynić to po wzięciu opiatu, inny użytkownik natomiast skłania ku stosowaniu wspomnianej przed opioidem.
Czy to aż tak bardzo zależy od reakcji osobniczej?
Jako sympatykowi opiatów rzuciło mi się to w oczy:)
Popieram także przedmówców. 1 g kodeiny bez tolerancji to nie jest dobry pomysł na przyjemny wieczór... Proponuję od siebie 150, 240, 300 MG maksymalnie nawet bez antyhistaminy. Nie jest mi znana pregabalina i jej wpływ na inne odczynniki. Co do alprazolamu to nie jest moja domena, ale ja swego czasu używałem tego krótko przed opiatem. Powtarzam jednak, że moje zdanie nie jest tu żadnym wyznacznikiem.
Rano 50 solianu
Wieczór : Pragebalina 300, Mirtazepina 30,Bromocorn 2,5
Mam do Was takie pytanie ogólnie leczę się na nerwicę lękową obecnie jestem na takim miksie jak napisałem wyżej i teraz mam tak że budzę się kilka razy w nocy a w dzień gdzie tak do godziny 15-16 jest nawet ok a potem mega muli i mam do Was pytanie co by tu zmieniać by ta zamula minęła pamiętam że jak brałem na samym początku Solian tylko że w dawce 100 to było podobnie bo do południa mnie pobudzał a później usypiał i wtedy zmniejszyłem dawkę na 50 i było spoko kilka lat później wydarzyło się dużo rzeczy i nerwica wróciła i zaczęła się kombinacja z lekami zwiększanie zmiejszenie itp aż doszło do takiego zestawu jak teraz biorę tylko że też piję energetyki (max dwa redbulle) ale postanowiłem że zrobię sobie detoks od emergetyków może to pomoże bo raczej nie czuję się uzależniony,zastanawiałem się też nad odstawieniem solianu (lekarz wyraził zgodę ) trochę się rozpisałem ale jestem ciekawy co wy byście poradzili bo na pewno ktoś miał podobnie
Ps :Nigdy nie brałem Mirtazepiny większych dawek niż 30 a po każdym Ssri,Snri Trazdonie ledwo żyję
Z góry dzięki za odpowiedz
0.75 - alprazolamu - to jest zaledwie przystawka która gdzieś tam w tle ma łagodzić myśli oraz spowalniać je
600 pregabaliny - To akurat mi nie wiele daje bo jestem w ciągu ale ogólnie powinno wspomagać xana
90mg oksykodonu - Danie główne czekalem na tą faze 2 tygodnie ;) . Ogólnie samo oksy by już super w baniaka dało ale jednak dodałem do niego psychotropy tak jak mówiłem -- żeby faza stała się bardziej subtelna...
Mmmmmm wyborne smaki - polecam <3
Scalono ~ Atro
proszę o scalenie postów
McZestaw Ewoluował: Od 16 do teraz poszło - 135 oksykodonu, 750 pregi, 3.2 alpry, 1 piwko, 4 wiaderka z mj - Nirvana czilu . Najlepsze jest to że ogarniam, wszystkie te stany euforii i czilu nakładają się na siebie tworząc wspaniałą synergię która daje nieziemską banie + efekt glow taki zajebisty , kolory mega wyraźne jak po jakiejś pigule . Polecam dla Hardcore'owców
2023 gru 10, 09:46 / scalono - surv
Serio, nikt nic? Odsłon trochę się zbiera, a tu nicości, tyle narkusów, lekomonów, alkusów itp itd bez urazy (sam jestem)
Choć ostatnio zjadłem 100 baclofenu na noc... i później ponad pół dnia miałem fajną, przyjemna średnio/lekką fazę, było miło i przyjemnie i gadatliwie. Ale baclo też na GABA działa choć trochę inaczej, a przy schodzeniu może to też nie być dobry pomysł, jest rozkminia no... No wiadomo, że jak już schodzę to schodzić, bo uzależniony krzyżowo jestem. Ale no tamat dalej...
Ketrel to nie jest lek przeciwhistaminowy tylko neuroleptyk. Lek wycinający dopaminę. Jak nie masz schizofrenii to jedno wielkie gówno. Nie wiem po co to lekarze wypisują. Ale nim nie jestem więc się nie wpierdalam. Ogólnie ketrel na zioło nie wpływa w żaden sposób, coś sobie wkręciłeś, więc tym bardziej nie powinieneś go jarać. Wszystkie stimy przy ketrelu będą mieć zmienione działanie, głównie zmniejszone działanie euforyczne. Więc jak chcesz się nimi w pełni cieszyć będziesz musiał odstawić ketrel. Możesz przemyśleć jakieś empatogeny pokroju metylonu, benzofuranów czy psychodeliki jak grzyby bądź LSD.
Anticol wpływa na dehydrogenazę alkoholową w związku z czym opóźnia rozkład etanolu czy BDO.
Ale po tygodniu mixowania,lekko mi go brakowało.
Mixowałem z Bunorfinem 16mg + 2-3 tbl luminalu 100mg + colony 3-8 tbl 2mg + Hydrodxyzyna 50mg + pernazyna 25-100mg
+ zajebiste wyciszenie,taki nodding na lighcie i siup zasypiasz uj wie kiedy,tylko to jest deczko wkurzające,że wszystko jest super i nagle śpisz
Ale po przebudzeniu dalej to samo
Pozdro dla pozytywnie zakręconych
Mam nadzieję ze to dobre miejsce na to pytanie, nie wiem gdzie indziej teraz mógłby mi ktoś coś poradzić
wybacz obsuwkę. tu masz dział Miksy w którym możesz znaleźć informacje (wyszukiwarką najlepiej) na temat mieszania substancji.
Dałem do Apteka a nie Benzo - miksy bo coś piszesz o chlorprotiksenie... /surv
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/e/ef2c1e73-a82e-40c5-9cb1-6764e861013b/dobre%20chlopaki%20od%20tematu.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250528%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250528T195302Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=0ee65b41a504fc83a416d67f127efa38a2957920ef2b676fb09b60cf7f09f596)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kpp_sejny.jpg)
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki
36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/nawrocki-snus_0.jpg)
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi
Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ukrakcja.jpg)
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób
Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.