Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Antyspam
Nieprzeczytany post autor: krzysztof6 »
Witam,
mam problem z waszym antyspamem. Ciężko na telefonie cokolwiek przeglądać, bo ciągle wywala stronę spam i loopuje cały czas. Na androidzie jeszcze jako tako, ale na ios to już całkiem nie da rady nic przeglądać. Zapewne problem jest w tym, że używam Adguarda, jednak android jakoś sobie z tym radzi, a na iphone mimo wyłączonego adguarda nadal mam to samo. Czy ktoś może pomóc?
  • 675 / 129 / 0
Też czasem mam podobny problem na ios, chwilę poprzeglądam i zaczyna mi loopować strone anty-spamową
:tabletki:
  • 12 / / 0
Ooo, wszedłem tu szukając czy ktoś ma podobny problem. Dokładnie na iOS jest tragedia. Czasem przez dobra godzinę nie mogę wejść. Używam zwykłego Safari bez żadnych dodatków.. :/
Gość
  • / / 0
Re: Antyspam
Nieprzeczytany post autor: Gość »
Jest dramat, nie wiem czy jest sens tu cokolwiek pisać, ani przeglądać. Spam (sprawdzamy czy nie jesteś botem?). - pokazuje się przy każdym kliknięciu w wątek, bez względu czy jesteś zalogowany, czy nie. Co to w ogóle jest i czemu służy? Bo nie wygląda, to na „bezpieczne” przeglądanie tego forum. Na iOS bez względu na przeglądarkę jest to samo. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem? VPN nie pomaga. Nie mam pewności, czy nasze dane jak np. IP nie są przypadkiem pobierane podczas gdy „wpada się w stronę bot” wielokrotnie.
  • 4446 / 709 / 2117
Antyflood - obrona przez chińskimi botami. Ja z VPN nie mam problemu. Czyściłeś cache? Spróbuj ew na innym PC, bo u mnie ten problem nie występuje.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Spierdolix
  • / / 0
Re: Antyspam
Nieprzeczytany post autor: Spierdolix »
Na PC działa jako tako ale jak na telefonie klikam w artykuły z czytnika RSS pojawia się anime dziewczynka i mówi że nie jestem godzien. Cromite, android, mullvad.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.