Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Czy ktoś z was zminil się na twarzy poprzez połączenie pregabaliny i alkoholu ? Mówię o trwałej zmianie, czy efekt puchnięcia jest przez właśnie pregabaline i alkohol ? Dodam, że piłem 6 piw dziennie.
  • 1974 / 525 / 0
Retencja wody po pregabalinie, jak mniemam.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1537 / 197 / 0
od samego alkoholu człowiek puchnie a jako ciekawostkę mogę dodać że w te wakacje miałem w posiadaniu 2 albo 3 paczki pregabaliny i sniffowałem je .. poprostu wiadomo wysypywałem proszek i do tego piłem bardzo dużo . w pewnym momencie jak popatrzyłem na swoją stopę to była dwa razy większa .. wystraszyłem się .

a co do antydepów i alko to chyba każdy wie że nie ma sensu brać leków i chlać .. no ale bądz tu mądry
  • 3455 / 558 / 2
@no1special nasza sąsiadka piła i na koniec jej odcięli rękę bo jej puchła czy coś na końcu zgon alkoholiczka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 11 / 0
@no1special i jak śluzówka po sniffowaniu tabletek? Ogólnie to w życiu nie sniffujcie ibuprofenu to żre bardzo porównywalnie jak 4-CMC/3-CMC.
  • 70 / 11 / 0
@no1special te puchnięcie po alkoholu to od czego jest? Problemy z wątrobą, problemy z trzustką?
  • 68 / 7 / 0
Ja będąc na Escitilu przez pierwsze 3 tygodnie nic nie piłem dopadł mnie gorszy nastrój niż wcześniej miałem, przez co m.in. sięgnąłem po alkohol po którym byłem agresywny gdzie wcześniej coś takiego mi się nie wydarzyło a wręcz alkohol mnie uspokajał. Natomiast po Parogenie już czegoś takiego nie miałem, jedynie co to po wypiciu większej ilości alkoholu kac jakiego dawno już nie miałem
ODPOWIEDZ
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.