Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
Mam pytanie do tych, którzy kupili już swojego pierwszego growboxa, a nawet lepiej, gdyby mieli już parę ich za sobą.

Czy anonimizujecie swoje zakupy? Wiem, że same growboxy są w Polsce legalne, niemniej jednak wolałbym uniknąć wizyty smutnych panów o poranku.
Na niektórych stronach można płacić bitcoinem, a przesyłkę można zamówić do paczkomatu. Jestem z natury leniwy i wolałbym proces uprościć do koniecznego minimum.
Czy unikanie płacenia blikiem/przelewem bankowym to objaw paranoi, czy konieczność?

Przeszukałem forum wzdłuż i wszeż, ale postów na ten temat nie znalazłem. Gdybyście polecili jakieś sklepy też bym był niezmiernie wdzięczny.
  • 6204 / 440 / 12
Jeśli chcesz zadbać o swoją prywatność, to poczytaj jak robią to palacze zielska albo entuzjaści RC.

Co więcej, masz cały dział Cypher poświęcony podstawom anonimowości.

Wątek zamykam ale pozostawiam dla zainteresowanych.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.