Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Proszę temat potraktować poważnie

Moja dziewczyna chce się odchudzić ,chce do tego celu stosować małe dawki nieodurzające , które z legalnych stymulantów byłby najlepszy i najmniej toksyczny do tego celu(wiadomo ,że każdy RC jest szkodliwy dlatego pytam najmniej )

proszę o poważne odpowiedzi,nie w stylu są inne sposoby
  • 158 / 2 / 0
Małe dawki chujwego sortu pentedronu będą git
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 1180 / 5 / 0
^ Lipa propozycja, bo pentak w niskich dawkach wkurwia tylko, a po co źle ktoś ma się czuć.

Możesz kupić EPH.

Z takich typowo odchudzających stymulantów to fentermina jest dostępna, specjalnie do takich celów, ale i tak celowałbym w etylofenidat.
  • 188 / 1 / 1
pentedron w niskich dawkach powoduje takie efekty uboczne, ale zażyty sniffem. Przy przyjęciu doustnym powinien być do zniesienia. Chociaż rzeczywiście EPH jest znacznie bardziej komfortowy.
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 4807 / 265 / 0
nie próbuj penta do tego celu, w ogóle bym nawet nie patrzył w stronę b-k

nawiasem mówiąc, mieć zapasy b-k na chacie i stosować mikro dawki do odchudzania... :*)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3898 / 238 / 13
Niech dziewczyna zapomni o tym - to jej nic nie da. Lepiej jej kup rimonabant jeżeli nie ma silnej woli do niejedzenia.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 3169 / 363 / 0
Emce pisze:
Proszę temat potraktować poważnie

Moja dziewczyna chce się odchudzić ,chce do tego celu stosować małe dawki nieodurzające , które z legalnych stymulantów byłby najlepszy i najmniej toksyczny do tego celu(wiadomo ,że każdy RC jest szkodliwy dlatego pytam najmniej )

proszę o poważne odpowiedzi,nie w stylu są inne sposoby
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że zbijanie apetytu i przyspieszanie przemiany materii za pomoca spidów prowadzi do tzw. efektu jojo, to znaczy że po kuracji organizm zaczyna magazynować tłuszcz powodując mocne przybranie na wadze bo stara się uzupełnić braki powstałe po ciągu. Wybij jej z głowy takie pomysły jeśli zależy ci na jej zdrowiu i na tym żeby schudła.
  • 4807 / 265 / 0
jest cały temat o odchudzaniu http://talk.hyperreal.info/substancja-o ... dchudzanie i jedyne słuszne wnioski można podsumować postem Blu
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 87 / 2 / 0
Blu pisze:
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że zbijanie apetytu i przyspieszanie przemiany materii za pomoca spidów prowadzi do tzw. efektu jojo, to znaczy że po kuracji organizm zaczyna magazynować tłuszcz powodując mocne przybranie na wadze bo stara się uzupełnić braki powstałe po ciągu. Wybij jej z głowy takie pomysły jeśli zależy ci na jej zdrowiu i na tym żeby schudła.
Dokladnie tak,popieram.
Jako dziewczyna powiem, ze sama zazywalam przerozne stymulanty,przerozne rc do odchudzania jakis spory czas temu. Byly to dlugie ciagi, gdzie moglam nie jesc nawet kilka dni (pomijam moj stan psychiczny wtedy jak i kompletne wycienczenie organizmu). Na poczatku sporo schudlam, ale i tak Ostatetcznie zakonczylo sie to efektem jo-jo.
Tak samo jak Twoja dziewczyna,na poczatku chcialam tylko 'wspomoc odchudzanie' ;)
Zrozum, ze taka "dieta" do niczego nie prowadzi i daj to do zrozumienia rowniez swojej partnerce. Sama pewnie niegdys polemizowalabym na ten temat, broniac tezy, ze mozna zejsc z wagi z pomoca narkotykow.

Zamiast takiego restrykcyjnego pomyslu,polecalabym Twojej dziewczynie cwiczenia z Chodakowska i MelB, (ktore ostatnio sa zreszta bardzo modne :grin: ) i zdrowa diete. A to naprawde poplaca :)
  • 1041 / 4 / 0
kowalskii pisze:
^ Lipa propozycja, bo pentak w niskich dawkach wkurwia tylko, a po co źle ktoś ma się czuć.

Możesz kupić EPH.

Z takich typowo odchudzających stymulantów to fentermina jest dostępna, specjalnie do takich celów, ale i tak celowałbym w Etylofenidat.
Widać co człowiek, to inna opinia. Mnie znowu etylofenidat by wkurwiał. Gdybym ja się miała w ten sposób odchudzać, to wybrałabym 3fmc, ale trzeba się liczyć z tym, że nie powoduje ostrego jadłowstętru jak niektóre rc i będzie po tym w stanie coś zjeść. Nie chce się (a przynajmniej mi nie chciało), ale jak się uprze to i tak będzie jadła. Więc to już od niej zależy. Nie powodował też u mnie jakichś ciężkich efektów ubocznych.

Inna sprawa, zastanawia mnie czy nie będzie mimo wszystko czuła chęci stosowania wyższych dawek. Wiadomo, że to takie substancje, że chce się więcej i więcej. Sama chciałam kiedyś się tak odchudzać (bo nigdy efektu jo-jo po ketonowych zabawach nie miałam), ale i tak kończyło się na dociąganiu większych dawek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.