Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
musiałem mielić to nożem, w dużych grudach
bardziej robie ten temat żeby dowiedzieć się co to jest
bo na moje oko, to nie jest dobry sort
nie kopie za mocno, nawet nie wiem czy w ogóle coś robi
jestem lekko pobudzony, smak ma lekko gorzkawy
a przy innych sortach jak brałem, po prostu nie dało się wytrzymać
smaku gorzkośći, i taki kopał najbardziej
ten za to pachnie coś jak pryskany alkoholem
czy ktoś spotkał się z takim czymś, i orietnuje czym to może być?
Poprawiono literówkę w tytule wątku. misspill
06 kwietnia 2019SIRPAWPIFIN pisze: Ja słyszałem,że dodaje się etanolu,żeby wydłużyć trwałość towaru,albo druga wersja,żeby nie trzeba było trzymać w lodówce,a towar nie tracił,a trzecia,że jak masz go dużo,to z czasem,to się ulatnia spierdala,a to niby zapobiega temu.Wiem że amfa podlana etanolem,zamienia się w grudy,jaki dokładnie jest tego cel,to nie wiem,ale tak jest robione/przetrzymywane,przez wiele osób.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.