Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 17 / 0
Temat: Amfetaminowy Spray

Nieraz zdarzają się sytuacje w których nie można wciągnąć kreski,ja pokażę wam jak to zrobić bezprzypałowo %-D

Potrzebujemy:

- Woda Destylowana
- Strzykawka 10/15ml
- Pipeta
- Miarka
- Butelka po spray'u do nosa (np. po wodzie morskiej)
- Waga (musi być z dokładnością 0.00g lub 0.000g)
- Dobra amfetamina(wskazane by była najlepiej w formie Sulfatu lub co najmniej przeczyszczona acetonem)

Przygotowanie:

1: Ściągnij górną cześć buteleczki z wody morskiej i wylej zawartość
2: Odmierz – 0,520g amfetaminy i dodaj ją do 15ml wody destylowanej.
3: Wlej miksturę do buteleczki, nałóż „psikacz” na butelkę i mocno wymieszaj.Gotowe :)

Podsumowanie

Pojedyncze psiknięcie to w tych proporcjach około 5/6mg.
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 5801 / 1192 / 43
Znałem takie sposoby.
Rozrabiali amfe w wodzie i wlewali do buteleczki po kroplach do nosa.
Stare patenty.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1290 / 366 / 0
tylko nie myslcie, ze tak policje oszukacie :) mi raz nawet badali czy papierki nie sa czyms nasaczone.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.