Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / 2 / 0
Na mnie kompletnie nic nie działa. Próbowałem zielska, melisy, waleriany a ostatnio nawet melatoniny w wiekszych ilościach i NIC :)
  • 9312 / 1809 / 2
[mention]rebelrebel[/mention] a jaka jest szansa, ze na hipoglikemie i odwodnienie podzialaja te ziola?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 8 / / 0
Niewiele mam styczności z fukaniem. Dwa-trzy razy z czego tak naprawdę zjazd miałam dopiero dziś po wczorajszym. Niewiele bo 0'5 może więcej towaru, który mnie trzymał dobrze, plus jakoś ktoś zioło więc skręt i chyba z 6 piw po których tylko lałam w bezsenną noc. Rano... Poty, serce wyskakujace z piersi blada twarz, suchość ust, zawroty brak siły na cokolwiek. Na szczęście obyło się bez mdłości, ale żołądek ściągnięty do granic możliwości. Plus faza smutku, zawiechy... w pewnym momencie serce mi tak napierdalało, że myślałam, że mi mostek przebije. Oto co zrobiłam.
Najpierw się postarałam uspokoić i powiedzieć sobie, że to zwykły zjazd i nie zdechne. Wiele zależy od tego co myślisz. Powoli zaczłapałam się do kuchni. Wypilam szklankę soku pomidorowego. Małymi lykami bo bałam się pawia. Miałam dziką myśl weź resztę tego co masz, ale mówię sobie ni chu ja. Wczoraj było. Wystarczy. Poszłam pod prysznic. Zostawiłam drzwi otwarte by mi nie zaparowało nie zagrzało za mocno. Szybki letni prysznic. Poczułam się czyściejsza ale dalej mi leci spod pach jak z kranu. ;) Zrobiłam sobie jajecznicę na maśle. Ledwo. Siadalam przy tym ciągle bo byłam bez siły. A JADŁAM W TRAKCIE WCIĄGANIA. Zmusilam się do tej jajecznicy. Słodka herbata z dużą ilością cytryny. Uwaliłam się na łóżko.. godzina drzemki. Matko jak mi to pomogło! Jakbym z rok spała. Wzięłam jakieś witaminy plus magnez. Nie wiem czy pomaga wiem, że sobie mówiłam że pomoże. Teraz jest niebo lepiej. Zjadłam pączka małymi kesami. I czuję że przychodzi sen.
  • 10 / 1 / 0
Jestem w posiadaniu tabletek Rispolept 1mg, Ketilept 25mg, Trittico 100mg i butli syropu hydroksyzyny. Co będzie najbezpieczniejsza opcjna na sen na zjeździe ? Nie mam wiedzy w miksowaniu leków z feta a nie chce narobić sobie bidy 🙄
  • 8103 / 907 / 0
Hydroksyzynka zadziala jak wczesniej nie brales.Tylko nie wiem jak z dawkowaniem.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 50 / / 0
Benzodiazepiny działają jak cudo. Do tego jakieś piwko i znowu jest miło. Samo piwo (2-4) tez nawet pomaga. Ale benzo zabija moralniaki jak nic innego.
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 13 / 0
Ja szuram zawsze dzień, biorę tylko 1.0 i sobie szuram najlepiej nie po 16-18 max. Z godzinę, dwie przed planowanym snem jaram jointa, dwa potem siędze śpię jeszcze z dwie trzy godziny i po krótszym lub dłuższym czasie zasypiam bez problemu a rano po 5 godzinach snu co prawda zjazd towarzyszy ale nie jest tak zły, choć nie najmniejszy.

A pozatym, na zjazd najlepszy jest wjazd ;) nie przejmujcie sie zjazdem, bo to nie pierwszy i nie ostatni, pomyślcie ile zjazdów miał Adam Małysz zanim zakończył swoją karierę ;)))
  • 3 / / 0
Ja tam na zjazd zawsze zestaw : Witamina C , Magnez (plusz) , potas , sok pomidorowy i kapiel . jak nowo narodzony
  • 106 / 13 / 0
Wlasnie wszyscy tu mowia ze na zjedzie trzeba uzupelniac witaminy. A jak wyglada organizm bez ich uzupelniania? Sa gorsze efekty zdrowotne? Bo ja przez ponad 4 lata na meth i wladzie nigdy w zyciu nic nie jadlem po szuraniu, przez np 2-3 dni potem po 3 dniach bez jedzenia i spania w czwarty dzien juz bez szurania jakas bulka, sen i dopiero na 5 dzien normalnie jem. Nigdy nie uzupelnialem zadnych witamin.
  • 3 / / 0
20 marca 2018ZibiZibi pisze:
Wlasnie wszyscy tu mowia ze na zjedzie trzeba uzupelniac witaminy. A jak wyglada organizm bez ich uzupelniania? Sa gorsze efekty zdrowotne? Bo ja przez ponad 4 lata na meth i wladzie nigdy w zyciu nic nie jadlem po szuraniu, przez np 2-3 dni potem po 3 dniach bez jedzenia i spania w czwarty dzien juz bez szurania jakas bulka, sen i dopiero na 5 dzien normalnie jem. Nigdy nie uzupelnialem zadnych witamin.
Chodzi po prostu o zmniejszenie zjazdu , nie długotrwałą pomoc dzięki witaminom ;) W trakcie tripu wszystkie witaminy wylewasz razem z moczem :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.