Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2587 / 538 / 0
Może masz tak zajechaną śluzówkę, że nie wyrabia, i stąd rzekomy brak działania. proch ma być suchy, choć są tu fanatycy "pasty", którzy pewnie nie suszą jej do końca.

Tasowanie to manewr przy układaniu kreski. Niektórzy również używają tego terminu zamiennie z żenieniem/chrzczeniem w znaczeniu mieszania właściwej substancji z wypełniaczem.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 6 / / 0
Siema. Mam nadzieje, ze nie zostane zjechany za takie pytanie, ale czy feta sie starzeje ? Mozna sobie zrobic zapasik, zeby to lezalo przez kilka miechow? Straci swoje wlasciwosci?

pozdro
  • 507 / 194 / 1
W suchym i ciemnym może leżeć i leżeć. Można też zamrozić. Można też walić do oporu i z rocznego zapasu zrobić miesiąc fetowy. Pamiętaj też, że więcej towaru jest jednoznaczne z większym przypałem.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 631 / 103 / 0
@shevet jak włożysz do zamrażarki to na spokojnie może sobie poleżeć trochę
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 304 / 18 / 0
Wpadla mi w rece apteczka deksamfetamina tentin 5 mg.
Jakie jest dawkowanie rekreacyjne? Tak zebym czul fajnego speeeda ale bez widocznych objawow. Waze 75 kg (same miesnie, bardzo malo tluszczu) speedow nie walilem juz ohoho teraz tylko ziolko ale dostalem takie tabletki i chce sie zabawic. Nie wiem tylko jak to zrobic zeby najefektywniej bylo. Jaka dawka i przed czy po jedzeniu lepiej
  • 14 / 1 / 0
Od 16:30 do 14:30 następnego dnia około 7 linii. Zero tolerancji. O której zasnę? Kiedy źrenice się zwęża? Pozdro
  • 1039 / 297 / 2
okolo 8h po ostatniej rajce @michalzielarz1
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 3 / / 0
feta po 50 roku życia.
Nieczęsto mi się zdarza, ale bywa. Bać się czy nie bać? :) Ma ktoś swoje doświadczenia?
  • 3 / / 0
Łączenie amfy z medikinetem. Jakie są Wasze doświadczenia w tym względzie?
  • 110 / 38 / 0
@Freepong Bez sensu bo mają zbyt podobne działanie. O ile nie chcesz podbijać bo ci zabrakło jednego z nich, to lepiej zostaw na inną okazje
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.